Quantcast
THE STREAM

Φυσικά και υπάρχει Tinder (μόνο) για Έλληνες του Εξωτερικού και λέγεται «Babymou»

Κάποια πρωτοπόρα μυαλά αποφάσισαν να φέρουν το «Γάμος αλά Ελληνικά» στην ψηφιακή εποχή


THE NEWSROOM · 6 Μαΐου 2019

Το ξέρουμε ότι σας έχει (και μας έχει) λείψει πάρα πολύ αυτό το μνημείο του πειραματικού σινεμά που λεγόταν «Γάμος αλά Ελληνικά» του 2002, μια ομολογουμένως φιλότιμη προσπάθεια να ελαττωθεί το φορτίο cringe που έφερε ο αυθεντικός τίτλος «My Βig Fat Greek Wedding». Η ταινία που αν μη τι άλλο κατάφερε να βγάλει το πολιτισμικό κεφάλαιο που λέγεται Έλληνες του Εξωτερικού στη μεγάλη οθόνη κατάφερε με αυτά και με αυτά να εντυπωθεί στα κεφάλια μας μέχρι και σήμερα.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Επειδή προφανώς η συγκεκριμένη ρομαντική όψη των εξαγωγών πολιτισμού που έτσι κι αλλιώς κάνουμε ως Έλληνες δεν πρέπει να χαθεί, κάποια φωτεινά μυαλά το πήραν πάνω τους για να εξασφαλιστεί ότι η ανθρωπότητα θα συνεχίσει και στο μέλλον να απολαμβάνει Γάμους αλά Ελληνικά. Αυτή τη φορά μάλιστα δεν μιλάμε για σινεμά αλλά για την πραγματική ζωή: Είχατε σκεφτεί ποτέ πόσο σας λείπει ένα Tinder για Έλληνες;

Ακόμη κι αν δεν το είχατε σκεφτεί δηλαδή, ευτυχώς κάποιοι έχουν μεριμνήσει εδώ και τρία περίπου χρόνια. To εν λόγω app τα έχει όλα: Κυκλαδονήσια, μαίανδρους, ΝΑΙ και ΟΧΙ για να διαλέξεις, εκκλησίες, ένα ΟΠΑ σε gif με οδυνηρή γραμματοσειρά και το φοβερό όνομα «Babymou».

Όπως βλέπετε, είναι υπέροχο:

Babymou : Meet Your Greek

We are now releasing new accounts. Please send us your email in a private message and we will send you the app to download !

Gepostet von Babymou App am Dienstag, 15. März 2016

Κάποιοι καλοί άνθρωποι μάζεψαν μάλιστα τα screenshots από το app store, για να τα θαυμάσετε σε όλο τους το μεγαλείο. Όπως καταλαβαίνετε, είναι τόσο καλό όσο φαντάζεστε και λίγο καλύτερο:

Θα ήθελα να σταματήσετε ό,τι κάνετε διότι έχω την τιμή να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας συστήσω μία εφαρμογή που…

Gepostet von Nasia Metoki am Montag, 15. April 2019

Πείτε την αλήθεια, πάντοτε δε θέλατε να φάτε λίγο gyros με το agorri των ονείρων σας;

Best of internet