Quantcast
THE STREAM

Οι Antique επιστρέφουν επειδή κάθισαν και σκέφτηκαν και είδαν ότι τους αγαπάτε μόνο εσείς

Το Πάσχα είναι γενικά περίοδος επιστροφής στη ζωή, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 25 Απριλίου 2019

Το παράδειγμα του Ιησού Χριστού φαίνεται πως ακολουθεί το φετινό Πάσχα και το ξεχασμένο ενδεχομένως και από την (όχι δεν είναι) μαμά του συγκρότημα των Antique. Μπορεί το σχήμα με το οποίο μας πρωτοπαρουσιάστηκε η Έλενα Παπαρίζου να είχε πάρει τη θέση του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με τους μενσεβίκους και το Geocities, τέτοιες χρονιάρες όμως όλα μπορεί να αναστηθούν, αν συνυπολογίσουμε και την πρόσφατη σκέψη των Hi-5 για επανασύνδεση.

Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις πράγματα από το τόσο μακρινό παρελθόν να επανέρχονται στον κόσμο των ζωντανών, η αλήθεια είναι. Όπως έχει πει και η Έλενα Παπαρίζου όμως, «Δεν είναι νεκρό αυτό που αιώνια κείται, κι’ ίσως όταν έρθουν παράξενες εποχές ακόμη κι’ ο θάνατος πεθάνει.», επομένως αποφάσισε να σηκώσει τα μανίκια της για να στήσει την επανένωση των Antique, την οποία και μας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί (25/4) μέσω Instagram.

Το comeback περιλαμβάνει μία και μόνο συναυλία για να καμαρώσουμε (ξανά) την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη επί σκηνής, η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο που μας έρχεται στη Σουηδία. Η αφορμή για το revival των Antique είναι τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται από την ίδρυση τους, η οποία έγινε τον Απρίλιο του 1999.

Για την ακρίβεια το event θα γίνει τόσο πολύ στη Σουηδία που το ίδιο το βιντεάκι που ανέβασε η Παπαρίζου έγινε στα σουηδικά, με αποτέλεσμα να μοιάζει με κάτι σε πιο χαριτωμένη απαγγελία ονομάτων από προϊόντα ΙΚΕΑ. Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε αρκεί να σας πούμε ότι η συναυλία θα γίνει στο στάδιο Slottsskogsvallen στις 13 Ιουλίου, για χάρη του φεστιβάλ Vi som älskar 90-talet (“Who Love’s The 90’s”).

Αυτή ήταν η ανάρτηση:

Τελικά τους Σουηδούς έχει στα όπα όπα η παλιά μπάντα της Παπαρίζου:

 

Best of internet