Quantcast
THE STREAM

Επίκληση στην ΕΛ.ΑΣ. για να σταματήσει το bullying για το ύψος του έκανε ο γίγαντας Κουτσόπουλος

Ο σεφ αναγκάστηκε να προσφύγει στα μεγάλα μέσα για να σταματήσει να είναι ο πρωταγωνιστής του «Περιμένοντας τον Κοντό»


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2019

Προσφυγή στο κράτος αναγκάστηκε να κάνει ο αγαπημένος μας Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να σταματήσει το bullying που ασκείται εναντίον του από τους συνάδελφους κριτές Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη. Σε περίπτωση που το ξεχάσατε μέσα στον όλο χαμό με τα κρατς και τα κουλί, το (όχι ακριβώς δυσθεώρητο) ύψος του σεφ έχει γίνει πολλές φορές αφορμή για επιθέσεις και αντεπιθέσεις μεταξύ των τριών κριτών, στο Twitter αλλά και στο show:

Όπως και να’χει, η ιστορία αυτή φαίνεται να συνεχίζεται επ’αόριστον, οπότε ο Κουτσόπουλος αποφάσισε να το λήξει επικαλούμενος τα όργανα του κράτους. Πιο συγκεκριμένα, το Α.Τ. Νέας Σμύρνης το οποίο τον μέτρησε για τη νέα του ταυτότητα και τον βρήκε 1,74 (μέτρα).

Μιλάμε πάντα για το ύψος του σε περίπτωση που μπερδευτήκατε, ενώ μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος, παρότι παρακάλεσε το όργανο της τάξης για κανέναν πόντο δώρο, αυτό δεν κάμφθηκε Αυτό ήταν το tweet του σεφ:

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)»

Η ομολογία του προκάλεσε κύματα συμπαράστασης από το κοινό.

Από ομοιοπαθείς

Μέχρι εκδηλώσεις παρηγοριάς

Μέχρι γεωπονικού τύπου παρεμβάσεις

Μέχρι honorable mention στον Saul Goodman του κάμπου

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνα δύο προβλήματα ακόμη πέρα από το ύψος του, αν μας επιτρέπεται δηλαδή.

 

 

Best of internet