Quantcast
THE STREAM

H Πάολα πήρε αφιέρωση από την Κομανέτσι και τρεις παίχτες του ΠΑΟΚ για δώρο Πάσχα

Δύο τουλάχιστον εξαιρετικά παρεάκια δημιουργήθηκαν με την ευκαιρία της εμφάνισης της Πάολας Φωκά σε εκπομπή του ΣΚΑΪ


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2019

Μια γερή δόση σουρεαλισμού χάρισε το χτεσινό (Τρίτη 23/4) επεισόδιο της εκπομπής «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ, όπου οι συντελεστές της εκπομπής είχαν καλεσμένη την Πάολα Φωκά. Μιλώντας μεταξύ άλλων για τις αναμνήσεις της από τα παιδικά της χρόνια, η τραγουδίστρια που πρόσφατα χυλοπίτωσε τον Νότη Σφακιανάκη θυμήθηκε ότι όταν ήταν μικρή, προσπαθούσε να αντιγράψει τις κινήσεις της διάσημης Ρουμάνας αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Νάντιας Κομανέτσι, της πρώτης αθλήτριας που σκόραρε το τέλειο 10 μαζί με το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976.

Η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε λοιπόν ότι αυτό αξίζει κάτι παραπάνω από κάποιο βίντεο με την υπεραθλήτρια από τη Ρουμανία, οπότε αποφάσισαν να το πάνε στο επόμενο στάδιο, το οποίο είναι ένα βίντεο για την Πάολα από την υπεραθλήτρια από τη Ρουμανία. Σε κάποια φάση λοιπόν η Πάολα γύρισε και έμεινε κουφέτο, καθώς είδε ξαφνικά μπροστά της την Κομανέτσι να της κάνει αφιέρωση.

Δείτε το βίντεο:

Δεν εξαντλήθηκε εκεί όμως η φάση, καθώς ο αθλητισμός ομολογουμένως έχει κι άλλα πράγματα πέρα από την ενόργανη γυμναστική. Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά η Πάολα στηρίζει φανατικά τους νυν πρωταθλητές:

Η παραγωγή αποφάσισε λοιπόν να στραφεί και σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, κατά τη διάρκεια του show οι παίχτες του Δικέφαλου του Βορρά Δημήτρης Λήμνιος, Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκαναν κι αυτή την εμφάνιση μέσω βίντεο και εκδήλωσαν τη λατρεία τους για την Πάολα, ενώ η ΠΑΟΚική τελετή ολοκληρώθηκε με τον Κανάκη να κάνει δώρο στην Πάολα μια φανέλα της ομάδας με υπογραφές όλων των παιχτών.

Όπως φαίνεται από την έκφρασή της, η όλη φάση της άρεσε και με το παραπάνω:

Αυτό είναι δώρο Πάσχα πάντως, αν είχε και μια λαμπάδα με τη φάτσα του Ιβάν θα καταγραφόταν ως το καλύτερο έβερ.

Best of internet