Quantcast
THE STREAM

Νέα επίθεση Αφρικάνικης Σκόνης αυτό το Πάσχα, μια βδομάδα μετά το ΜΑΜΑ

Η γνωστή εξωτική πούδρα από τη Σαχάρα που εμπνέει τον Υποχθόνιο θα μας επισκεφτεί μαζί με τη γιορτή του Πάσχα


THE NEWSROOM · 22 Απριλίου 2019

Με μια κρούστα σκόνης από τη Σαχάρα πολύ πιθανόν να φάτε το αρνάκι σας φέτος, αν πιστέψουμε τουλάχιστον την προφητεία του γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου. Η αλήθεια είναι πως η πρόβλεψη του για τη Μεγάλη Εβδομάδα περιέχει κάμποση ποικιλία καιρικών φαινομένων: Μεταξύ άλλων συννεφιά, ήλιο και τοπικές βροχές – όμως η σκόνη από την Αφρική είναι αυτό που κλέψει την παράσταση, καθώς έχει το potential να κάνει το τιμημένο κοκορέτσι λίγο πιο κριτσανιστό από ό,τι συνηθίζεται.

Αυτό καταρχάς σημαίνει πως η προφητεία του μεγάλου ΥΠΟ δικαιώθηκε μέσα σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες. Αυτό ήταν το ντοκουμέντο της προφητείας, σε περίπτωση που ήσασταν παγιδευμένοι σε κάποια υπόγεια σπηλιά αυτό τον Απρίλιο και σας έχει διαφύγει:

«Όλη μέρα να κοιτάν story (story)
Αφήνω αφρικάνικη σκόνη»

Ο νεοδημοκράτης μετεωρόλογος μάλιστα έβγαλε μια αρκετά λυρική εκδοχή του με τον τίτλο της δημοσίευσης, ο οποίος ήταν «ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ»:

ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ Η Μ. Εβδομάδα θα έχει τα πάντα από καιρικής άποψης….

Gepostet von Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos am Montag, 22. April 2019

Όπως αναφέρει λοιπόν, το σπίτι σας είναι αρκετά πιθανόν να μεταφερθεί σε ιγκλού γεμάτο από σκόνη. Γιατί ο άρχοντας του ελληνικού trap φαίνεται πως έχει σαν μόνιμη έμπνευση την σκόνη, αν και με τίποτα δε μπορούμε να σκεφτούμε το ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για κάτι τέτοιο:

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

«Λόγω των νοτιάδων (κατά μέσο όρο 6-7 μποφόρ) που θα επικρατούν στα πελάγη αναμένεται σημαντική μεταφορά σκόνης από την Αφρική, σκόνη που σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις θα καλύψει σχεδόν τις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων αλλά που δυστυχώς στην Ελλάδα θα είναι ακόμη πιο έντονο το φαινόμενο (βλ. χάρτη μεταφοράς σκόνης). Χρειάζεται μια μικρή προσοχή να επιδείξουν οι ευπαθείς ομάδες.»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συνολικό πόρισμα τελικά είναι μάλλον φάση Πυθεία της μετεωρολογίας:

«ΑΙΝΙΓΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Μπορεί να βρισκόμαστε 6 μέρες πριν το Πάσχα, ωστόσο ο καιρός για εκείνη την ημέρα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Οι θερμοκρασίες θα είναι σίγουρα ευχάριστες για την εποχή, ωστόσο άλλα προγνωστικά στοιχεία θέλουν να βρέχει σε αρκετές περιοχές ανήμερα του Πάσχα και άλλα επιμένουν σε ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Εκτιμώ ότι τη Μ. Τετάρτη θα γνωρίζουμε όλοι μας για τον καιρό του Πάσχα.»

Το καλό είναι ότι πλέον γνωρίζουμε ότι το μέλλον γενικά αποκαλύπτεται στο καινούριο κομμάτι του Sin Boy, το κακό είναι ότι αν βρίσκεται στα λεγόμενα του Madclip θα δυσκολευτούμε πολύ να βγάλουμε άκρη τι μέλλει γενέσθαι.

Best of internet