Quantcast
THE STREAM

Τρίκαλα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος σκάει σε κηδεία, μοιράζει κάρτες επειδή YOLO

Εντάξει παιδιά, τερματίστηκε η φάση με τους δημοτικούς συμβούλους, έχουμε νικητή, μπορούμε να σταματήσουμε


THE NEWSROOM · 11 Απριλίου 2019

Αν η Herbalife ήταν θρησκεία (και δεν παίζουμε και το σπίτι μας δηλαδή ότι δεν είναι), τότε μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος στα Τρίκαλα παίρνει με το σπαθί της τον τίτλο του Μεσσία της. Όπως καταλαβαίνετε, το κατόρθωμα της πρέπει να είναι αρκετά σπουδαίο καθώς ως γνωστόν οι πιστοί της Herbalife μπορούν να κοντράρουν εξαγριωμένα κουνούπια σε βάλτο στο πόσο αξιαγάπητοι μπορούν να γίνουν.

Όχι κυρίες και κύριοι, ακόμα και τα κουνούπια που σκότωσαν το ελεύθερο κάμπινγκ που πήγατε να κάνετε το καλοκαίρι του 2015 δεν κοντράρουν μια υπερβολικά φιλόδοξη υποψήφια στα Τρίκαλα, η οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ανήκει στον συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου. Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η επίδοξη δημοτική σύμβουλος έκανε δυναμικό μπάσιμο σε μία κηδεία στην Αγία Μαρίνα για να κάνει λίγο marketing στον εαυτό της εν όψει εκλογών.

Εμείς ξέρουμε καλά πως ένας πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες που θα εκπροσωπήσει, αλλά όπως φαίνεται οι συγγενείς και οι λοιποί παρευρισκόμενοι δεν ψήθηκαν με την ενεργητικότητα της υποψηφίου, η οποία άρχισε να μοιράζει τις εκλογικές της κάρτες παράλληλα με την κηδεία. Παρότι αυτή αναφέρθηκε στην «αδερφική» της σχέση με τον αποθανόντα, ο κόσμος που ήταν στην κηδεία επέμεινε στη συντηρητική του στάση, με αποτέλεσμα τελικά να την αρχίσουν στα βρισίδια και ξαποστείλουν.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τόση ζωντάνια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

(πηγή)

Best of internet