Quantcast
THE STREAM

Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοινώνει ότι θα κατέβει για δ. σύμβουλος με «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», αποθεώνεται

Η ανακοίνωση του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή ότι θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Αχαρνών ήταν όσο ΛεΠα γίνεται


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2019

Την πιθανώς ισχυρότερη και σίγουρα απολαυστικότερη από όλες τις celebrity υποψηφιότητες για τις τοπικές εκλογές είχαμε τη χαρά να πληροφορηθούμε σήμερα. Μιλάμε φυσικά για τον άρχοντα της πίστας Λευτέρη Πανταζή, ευρύτερα γνωστό ως «ΛεΠα», ο οποίος ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αχαρνών.

Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε χτες, όταν ο συνδυασμός του νυν δημάρχου Γιάννη Κασσαβού παρουσίασε τους δημοτικούς του συμβούλους, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο γνωστός τραγουδιστής νησιώτικων Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ενώ αξίζει να πούμε εδώ ότι τη στήριξη του στον κ. Κασσαβό έχει δηλώσει δημόσια και ο παλιός παίχτης της ΑΕΚ, Ντανιέλ Μπατίστα. Ήταν επόμενο όμως ο Λευτέρης Πανταζής να κλέψει την παράσταση, ευχαριστώντας παρ’ όλα αυτά τον κόσμο που παραβρέθηκε για την περίσταση μέσα στο ψιλόβροχο.

Όπως δήλωσε μάλιστα αργότερα στον Ελεύθερο Τύπο ο ΛεΠα (ο οποίος πρέπει να σημειωθεί πως στην πραγματικότητα λέγεται Παγκοζίδης και γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν):

«Είμαι πάντα δίπλα στον κόσμο. Τον ακούω και πάντα προσπαθώ να βοηθήσω και να είμαι δίπλα του. Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Κασσαβού γιατί πιστεύω στο όραμα του και την δουλειά του.»

«Εγώ εδώ (σ.σ. στον δήμο Αχαρνών) έχω την ψυχή μου. Εδώ ζει ο αδερφός μου, εδώ εκοιμήθη η μητέρα μου πέρυσι, έχω θείους, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στο δύσκολο αυτό έργο.»

Ούτε αυτό ήταν όμως το πραγματικό χαϊλάιτ της φάσης. Κλείνοντας την σύντομη τοποθέτησή του, ο Λευτέρης Πανταζής το γύρισε ξαφνικά στο πασίγνωστο στην υφήλιο «Το ωραιότερο πλάσμα (του κόσμου)»:

Το ότι στη συνέχεια ο ΛεΠα έκανε πάσα στον Κονιτόπουλο έτσι ώστε να πει το «όταν χαράζει στο Αιγαίο» νομίζουμε ότι μπορεί να καταγραφεί ως ασίστ δουλεμένη στην προπόνηση.

Best of internet