Quantcast
THE STREAM

Ο Ντάνος παρουσίασε το έπος του μαζί με την Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη, για να σας πονέσει λίγο ακόμη

Μετά την λογοτεχνική αγορά και το εγχώριο academia, ο μεγάλος συγγραφεύς κατακτά και την πολιτική ζωή του τόπου


THE NEWSROOM · 8 Απριλίου 2019

«Τα σκυλιά γαβγίζουν, η άμαξα περνάει» φαίνεται το επίσημο γνωμικό του συγγραφέα – βενζινά – εθνικού ήρωα, Ντάνου Αγγελόπουλου. Όσοι όλοι εμείς οι ζηλιάρηδες κοροϊδεύουμε τις συγγραφικές ικανότητες του μεγάλου ανδρός και τα γούστα του κοινού του, ο νικητής του Survivor κατακτά βήμα βήμα την κορυφή (μετά τον παροξυσμό στο βιβλιοπωλείο της Αθήνας και την σχετική ημερίδα στο Πάντειο), απολαμβάνοντας μάλιστα πλέον και την έγκριση της πολιτικής ελίτ του τόπου.

Όπως είχε πει και ο ίδιος:

Μιλάμε φυσικά για την παρουσίαση του πονήματος του Ντάνου, η οποία έγινε  σε βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης με την παρουσία του συγγραφέα, όπου η εκλεκτή προσκεκλημένη της ημέρας ήταν η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και Συντονίστρια της εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα «Ένα στα πέντε», Έλενα Ράπτη. Εκτός από την Έλενα Ράπτη, εκλεκτοί παρευρισκόμενοι ήταν επίσης η εκδότρια Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου και ο δικηγόρος  Αναστάσιος Ντούγκας.

Δείτε τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα:

Για την ακρίβεια, μόνο πιο ψηλά φαίνεται πως θα πηγαίνει από εδώ και πέρα το «Ντάνος – Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» και ο συγγραφέας του. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Ράπτη στην ομιλία της, έχει ήδη βρει νέο στόχο για τον νεαρό συγγραφέα: Ο Ντάνος θα βοηθήσει την καμπάνια Ένα στα πέντε» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα τσοντάρει ο ίδιος στην εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνετε, η πραγματική απορία είναι το πως δεν είναι ήδη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ή και ευρωβουλευτής, τώρα που γυρνάει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Μου αρέσει αυτό το πράγμα που ζω εδώ, μαζί σας. Εξαιτίας σας είμαι εδώ»

Ένα πράγμα ελπίζουμε εμείς, να μην τον ξεχάσουν όλοι αυτοί οι οπορτουνιστές μετά τις τριπλές εκλογές αλλά να μπει και στα σχολικά βιβλία για να τον έχουμε για πάντα μαζί μας.

(πηγή)

 

Best of internet