Quantcast
THE STREAM

Οι Rotting Christ θα παίξουν τελικά στην Πάτρα, και επίσημα πιστός του Σατανά είναι πλέον ο Πελετίδης

Η παρουσία του Σάκη Τόλη στα Τρία Μούτρα Late Night έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις


THE NEWSROOM · 4 Απριλίου 2019

Στο ιδεολογικό ρεύμα του σατανιστικού κομμουνισμού (σε περίπτωση που νομίζατε πως δεν υπάρχει, γελιέστε) φαίνεται πως εντάχθηκε ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης. Οι πλατιές ιδεολογικές ζυμώσεις που ακολούθησαν την αρχική ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα , η οποία προοριζόταν να γίνει στην αίθουσα Αίγλη που διαχειρίζεται ο Δήμος, φαίνεται πως έπαιξαν το ρόλο τους.

Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας, ότι η προγραμματισμένη…

Gepostet von Rotting Christ am Freitag, 15. März 2019

Η αρχική ακύρωση είχε προκαλέσει ένα ντελίριο ανακοινώσεων και πανηγυρισμούς από διάφορες μπάντες: Από την τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας μέχρι παραθρησκευτικές οργανώσεις που έτσι κι αλλιώς πάλευαν να ακυρωθεί των οποίων ο ευγενής σκοπός είναι να μετατρέψουν την χώρα μας σε κάποιου είδους Σαουδική Αραβία με φέτα. Παρ’ όλα αυτα, τελικά ο Δήμος τα βρήκε με τη διοργανώτρια εταιρεία και βρέθηκε ήδη νέα ημερομηνία και οι Έλληνες πρέσβεις καλής μπλακμεταλ θελήσεως στον κόσμο μας θα παίξουν στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στις 19 Μαΐου μαζί με τους Meden Agan και τους Vermingod.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας:

«Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα.

Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων.»

Αξίζει εδώ και η καταλυτική (εντάξει, μπορεί και όχι) συμβολή που είχε στην θετική κατάληξη του ζητήματος το ανίερο και ανιαρό κονκλάβιο που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο ο frontman των Rotting Christ, Σάκης Τόλης, συναντήθηκε με τα πιο χομπίστικα (3 τον αριθμό) μούτρα του ελληνικού Ίντερνετ:

Δείτε αυτό το μνημείο στην αμηχανία σε όλο του το μεγαλείο εδώ:

Η ακόμη πιο ονειρική κατάληξη είναι να εμφανιστεί ο Κώστας Πελετίδης με corpse paint στο επόμενο καρναβάλι της Πάτρας, (αφού έχει τα skills έτσι κι αλλιώς) ή και να εμφανίζεται γενικά έτσι, τώρα που γυρνάει.

Best of internet