Quantcast
THE STREAM

Master Chef: Ο Παντελής παίζει το ρόλο του Αντρέα του Άνεργου, μπαίνει στην κούρσα των Όσκαρ

Η Νέμεση του ΕΝΓΚΟΥΛΙ απαντά αρχοντικά στο δούλεμα του κοινού για τις αντιδράσεις του


THE NEWSROOM · 3 Απριλίου 2019

Η ώρα της ρεβάνς φαίνεται πως ήρθε για τον Παντελή του Master Chef. Ο παίχτης που κέρδισε το θαυμασμό του πανελληνίου, του πλανήτη και πιθανώς του ηλιακού συστήματος για την αντοχή του απέναντι στην επίθεση του συμπαίκτη του Χαράλαμπου Ενγκουλή, για τον οποίο ο καλύτερος παραλληλισμός είναι σμήνος κουνουπιών με κυπριακή προφορά, αποφάσισε να το γυρίσει στην αντεπίθεση για τα όσα έχει ακούσει.

Η ευκαιρία ήρθε με την παρουσίαση στους κριτές της συνεργασίας που είχε ο Παντελής με την Άλκηστη. Η Κρητικιά με το ταμπεραμέντο αποφάσισε να απαντήσει με τον συμβατικό τρόπο, όμως στην ερώτηση (με αλύγιστο βλέμμα) του Σωτήρη Κοντιζά αν πάνε «όλα καλά», ο Παντελής το γύρισε σε mood Ανδρέας Άνεργος, προς μεγάλη διασκέδαση όλων.

Δείτε το βίντεο:

Meanwhile, η επιστροφή των παιχτών που είχαν αποχωρήσει (η οποία μεταξύ άλλων μας επέστρεψε σαν δώρο Πάσχα λογικά τον ΕΝΓΚΟΥΛΙ) είχε και μια άλλη ενδιαφέρουσα παράπλευρη συνέπεια. Οι παίχτες που βγήκαν για λίγο έξω στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους συμπαίκτες που παρέμειναν μέσα για το τι γνώμη έχει ο κόσμος για αυτούς και πως τους βλέπει.

Κι επειδή έχουμε 2019, αυτό σημαίνει memes. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε φτάνει στο 4:30 που ο Παντελής μαθαίνει ότι είναι ο άρχοντας του slow motion στα βίντεο του κοινού και κορυφώνεται λίγο αργότερα στο 4:43 όταν ο Χρήστος Κρατς μαθαίνει για το σκέτο Κρατς (αλλά και ότι είναι μεγάλο χιτ στο γυναικείο κοινό):

Πάντως ο Χρήστος έχει ήδη κερδίσει το προξενιό που θα του έκανε ο Πάνος με την αδερφή του (αν είχε μία δηλαδή), οπότε μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του νικητή από τώρα.

Best of internet