Quantcast
THE STREAM

Πρόταση γάμου στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. έκανε το πιο ΠΑΣΟΚ ζευγάρι της χρονιάς

Η τυχερή μπήκε σε mood να δεχτεί την πρόταση επειδή άκουσε τη φωνή του Ανδρέα από τα μεγάφωνα


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2019

Δεν ξεχείλιζε μόνο η thug ζωή στο χτεσινό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, όπως όλα δείχνουν. Ως ευρύτερος φορέας του ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, το ΚΙΝ.ΑΛ. συνδυάζει τον σοσιαλισμό με τον ερωτισμό, όπως τον δίδαξε στην άμπαλη προτεσταντική Δεξιά ο μεγάλος ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας λείπει δυστυχώς, όμως η καύλα για σοσιαλισμό προχωράει ακάθεκτη. Με δεδομένο τον πράσινο ρομαντισμό, ο οποίος χτες έδεσε με «Bella Ciao» και Μάνο Λοΐζο, ήταν επόμενο κάποιοι και κάποιες να νικηθούν.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν η Βασιλική Βελέντζα (μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό Λασιθίου), η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου μέσα στον χώρο. Στη συνέχεια, η τυχερή δήλωσε πως η ατμόσφαιρα και η φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου (και λίγο «κάτι το μονόπετρο με την καταπράσινη πέτρα») ήταν αυτό που έκανε να κλειδώσει μέσα της η μεγάλη απόφαση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο γάμος θα γίνει  στις 3 του Σεπτέμβρη προς τιμήν του μεγάλου ΠΑΣΟΚ. Επίσης, όταν μαθεύτηκε το γεγονός ο Απόστολος Μπέλλος (υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ., δεν εξελέγη) πρότεινε να γίνει κουμπάρος, αν και δεν είναι γνωστό αν η πρότασή του έγινε δεκτή.

Όπως περιέγραψε η ίδια η πιστή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το όλο συμβάν:

«Η πρόταση γάμου έγινε χτες, μέσα στο ΣΕΦ.
Με το “θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες 3 του Σεπτεμβρη να περνάς” να ακούγεται σε όλο το στάδιο.
Κάτι η ατμόσφαιρα κάτι η συγκίνηση κάτι η φωνή του Ανδρέα,κάτι το μονόπετρο με την καταπράσινη πέτρα.. μην πολυλογω..Δέχτηκα.
Με δόξα και τιμή.
Με χάσατε»

Ελπίζουμε η πράσινη πέτρα στο μονόπετρο να μην ήταν τυχαία γιατί θα απογοητευτούμε πάρα πολύ.

(πηγή)

Best of internet