Quantcast
THE STREAM

Το ιστορικό «Τι έγινε Κωστάκη» της Τζένης Μπότση ξαναζεί με Κώστα Μπακογιάννη ως μιλένιαλ Τζώρτζογλου

Η κλασσική ατάκα της Τζένης Μπότση από το «Σημάδι του Έρωτα» επέστρεψε από το υπερπέραν για τις δημοτικές εκλογές


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2019

Τίποτε δεν γλιτώνει από τη βιομηχανία του revival. Συνήθως βέβαια το αδυσώπητο ξαναχώνεμα με όχημα τη νοσταλγία μας για τους σκοπούς της κατανάλωσης ξεθάβει την ποπ κουλτούρα μας από εκεί που κοιμάται ήσυχη και την επιστρέφει στην ποπ κουλτούρα, όμως τα crossover με την πολιτική όλο και πληθαίνουν, κυρίως γιατί η πολιτική είναι τοπ θέαμα από μόνη της.

Κάπως έτσι φτάνουμε στην αμήχανη στιγμή που ακόμη και η θρυλική σειρά «Το σημάδι του έρωτα» από τα μακρινά 90s, αυτή με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Βάνα Μπάρμπα, ξαναζεσταίνεται για να γίνει σποτάκι. Λογικά, έχετε περισσότερες πιθανότητες να θυμηθείτε σελίδα τηλεφωνικού καταλόγου από τα γεγονότα της σειράς που έφερε στη μόδα τον περισσότερο ρουστίκ κι από τη Λάρισα ερωτισμό:

Υπάρχει όμως μια στιγμή που δίκαια κατέκτησε τη θέση της ιστορία. Μιλάμε φυσικά για την αψέχαστη ατάκα της Τζένης Μπότση αφού ανοίξει με πάθος (και κλείσει με πάθος) την πόρτα:

«Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;»

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Το οποίο γέννησε με τη σειρά διάφορες αξιόλογες παραλλαγές, όπως το «τι έγινε Τοστάκι» από την λιγότερο γνωστή, εξίσου σπουδαία δε σειρά «Το σημάδι της τοστιέρας»:

Tο οποίο να σημειωθεί πως μας το χάρισε ο ίδιος άνθρωπος που μας χάρισε το «Μην Παραχαράσσετε» και την φλογέρα του Κουρή:

Δυστυχώς για εμάς και για όσα θυμόμαστε, η καμπάνια του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι τον λένε κι αυτόν Κωστάκη (μάλλον δηλαδή). Ε και επιστράτευσε και την ίδια τη Τζένη Μπότση, για να πει μια παραλλαγή της ατάκας κάπου 20 χρόνια μετά την πρώτη.

Με το επίμαχο punch line του βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο Μπακογιάννης στον λογαριασμό του στο Facebook να είναι:

«Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα τώρα;»

Μπότση attack!

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Montag, 1. April 2019

Το βίντεο φυσικά δημοσιεύτηκε και στο Instagram της Τζένης Μπότση:

2019 φέρε μας πίσω ότι αγαπάμε. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει εδώ να πούμε το εξής σημαντικό.

Η Τζενάρα Μποτση παραμένει Τζενάρα, ο Κωστάκης είναι που δείχνει πιο ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ.

Best of internet