Quantcast
THE STREAM

Ο Ν.Ο.Ε. κατεβαίνει με δικό του κίνημα στις εκλογές, ελπίζουμε να εκλέξει 420 βουλευτές

Η προεκλογική περίοδος μόλις φλογίστηκε σε ανεπανάληπτο βαθμό


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2019

Άλλο ένα πανίσχυρο entry στην Ελληνική πολιτική είχε την καλοσύνη να μας χαρίσει ο κόσμος του θεάματος. Ο νέος υποψήφιος μάλιστα δεν είναι κανένας τυχαίος μάλιστα: Πρόκειται για τον ράπερ Βασίλειο Στρατή, κατά κόσμον Ν.Ο.Ε. – Εννοείται, ο οποίος αποφάσισε όπως όλα δείχνουν να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής πολιτικής, να μπει στο χωρό των (βουλευτικών) εκλογών και λογικά να νομιμοποιήσει πλήρως και τη φούντα τώρα που γυρνάει, αφού ο ΓΑΠ απέτυχε σε αυτό.

Για την ακρίβεια ο Ν.Ο.Ε. όχι μόνο θέλει να κατέβει υποψήφιος, αλλά όπως δήλωσε θα το κάνει και με το δικό του κίνημα, ονόματι “Ελληνικό Κίνημα Ελευθερίας & Ιδεαλισμού” (με το ΕΚΕΙΙΙ να είναι ένα πολύ βολικό αρκτικόλεξο), το οποίο περιμένει απλώς την έγκριση του Αρείου Πάγου. Οι εν λόγω βουλευτικές εκλογές θα είναι οι επόμενες, καθώς δεν προλαβαίνει να κάνει όλα τα αναγκαία κουμάντα μέχρι αυτές που θα γίνουν τώρα. Καθησύχασε βέβαια τους οπαδούς του πως η όψιμη πολιτικοποίησή του δε θα επηρεάσει τη μουσική του, αλλά και ότι η αγαπημένη του περιοχή στην Αττική είναι η Τερψιθέα.

Για την ακρίβεια, αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που ο Ν.Ο.Ε. έγινε κυριλέ, μιλώντας πάντα για το ζήτημα του λογαριασμού του στο Instagram. Όπως διαβάζουμε εδώ, έπαιξαν διαδοχικά ρεκτιφιέ, πιθανώς ενόψει μακράς προεκλογικής περιόδου:

Εδώ θα λυθούν όλες σας οι απορίες:

Πάντως άμα είναι να εκλεγεί ο Ν.Ο.Ε. στο ελληνικό κοινοβούλιο, πιστεύουμε πως επιβάλλεται η Βουλή να επεκταθεί σε 420 θέσεις βουλευτών.

Best of internet