Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Πέτρος Γαϊτάνος θα είναι το πρόσωπο των Jumbo για το φετινό Πάσχα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Luben ο φετινός brand ambassador της αλυσίδας θα μυροβλύσει τις τηλεοράσεις μας


THE NEWSROOM · 1 Απριλίου 2019

Όλοι ξέρουμε ότι αν υπήρχε διεθνής οργανισμός που βράβευε την ψυχεδελικότερη χώρα του κόσμου, το τρόπαιο θα βρισκόταν στην βιβλιοθήκη της διαφημιστικής των Jumbo, και θα τους το είχε παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία για την τεράστια προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλάμε πάντα για την αλυσίδα παιχνιδιών (που βασικά είναι περίπου τα πάντα πλέον) η οποία κάθε Πάσχα μας προσφέρει κορυφαία μουσικοχορευτικά υπερθεάματα βγαλμένα από το bad trip κάποιας σατανικής διάνοιας.

Όπως όταν ο Πανίκας Ψωμιάδης ντύθηκε Ζορό:

Όταν η θεάρα Κατερίνα Στανίση έκανε ντουέτο στο πλάι του Τζόνι, του πιο καλτ χασάπη της πόλης (για τους Εξαρχειώτες μύστες):

Όταν η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου τραγούδησε:

Και τώρα Μάη θες να πιάσεις με την άλλη
Και να τσουγκρίσετε τα αβγά σας τα βαμμένα
Με συνταγή που πήρε από μένα
Και δεν αξίζει στο όνομά μου μια πετσούλα αρνί για μένα

Την άφταστη λοιπόν κορυφή των πασχαλινών διαφημίσεων Jumbo στο Luben την έχουμε τιμήσει με κάθε τρόπο. Έχουμε διοργανώσει μεταξύ άλλων έναν ανοιχτό διαγωνισμό casting για το πρόσωπο που πρέπει να κοσμήσει την επόμενη καμπάνια τους, το οποίο το κέρδισαν με μεγάλη διαφορά ο Άκης και ο Τάκης, αφήνοντας πίσω τους με διαφορά τους Κώστα Μήτρογλου και ζεύγος Πατούλη που θα έψηνε ένα χρυσό αρνί. Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Ούτε καν εμείς όμως μπορούσαμε να διανοηθούμε το μέγεθος της ανιερότητας των ιθυνόντων της επικοινωνίας των Jumbo, που επιστράτευσε τον Σάουρον του ελληνικού Πάσχα, τον ΠΕΤΡΑΝ ΓΑΪΤΑΝΟ για να αγιάσει τις φετινές τους διαφημίσεις.

Σαν ψέμα λοιπόν έφτασε έφτασε στα mail μας η είδηση ότι ο άνθρωπος που ενέπνευσε τα Petros Gaitanos Facts, o ξανθός Μύστης της Μεγάλης Εβδομάδας που μπορεί να ψάλλει τον ακάθιστο ύμνο ξαπλωμένος και να τσουγκρίσει με μελάτα αβγά και να κερδίσει, αυτό το Πάσχα θα μυροβλύσει τις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Αποκλειστική εικόνα εδώ:

Το πρόσφατο viral κάλεσμα του Facebook που έκανε summoning το Εαρινό Πνεύμα του Πετράν φαίνεται πως έκανε δουλίτσα.

Καλό μήνα.

Best of internet