Quantcast
THE STREAM

Εντερπρενέρ δημόσιοι υπάλληλοι γέμισαν με ενυδρεία το γραφείο τους στο Βύρωνα

Υπάρχει το λουφάρω στη δουλειά μου, αλλά υπάρχει και το λουφάρω στη δουλειά μου για να εκτρέφω ψάρια και να τα πουλάω στο Ίντερνετ


THE NEWSROOM · 29 Μαρτίου 2019

Final boss στην κλίμακα των δημοσίων υπαλλήλων πρέπει να ανακηρυχθεί μια ομάδα εργαζομένων στο γραφείο ενός οργανισμού κοινής ωφέλειας στο Βύρωνα, αν πιστέψουμε τουλάχιστον την καταγγελία ενός ανώνυμου αναγνώστη στο zougla.gr. Δε θέλουμε εδώ να πλήξουμε συγκεκριμένα τους δημόσιους υπάλληλος, καθώς είναι καθήκον τους κάθε ευσυνείδητου εργαζόμενου να λουφάρει στη δουλειά του, όμως το side project των εν λόγω εργαζόμενων ξεπερνάει τις μπανάλ λύσεις για ψυχαγωγία στο χώρο δουλειάς.

Όπως αποκαλύπτει η καταγγελία, αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν γίνει εντερπρενέρ,  δραστηριοποιούμενοι μάλιστα στον τίμιο κλάδο που είναι το εμπόριο ψαριών. Κι επειδή η εφευρετικότητα του Έλληνα εντερπρενέρ τείνει ως γνωστόν στο άπειρο, έχουν μετατρέψει το χώρο της κύριας δουλειάς τους σε στέγη για τη δευτερεύουσα: Πιο συγκεκριμένα, έχουν μετατρέψει μια αίθουσα των γραφείων του οργανισμού, μη προσβάσιμη από το κοινό, σε αποθήκη για τα ενυδρεία (!), δίνοντας έτσι στο βαρετό γραφείο μια εσάνς από πέλαγος.

Φυσικά τα ψάρια που εκτρέφονται στο γραφείο πωλούνται στο κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εμπόρευμα διαφημίζεται και στο Ίντερνετ. Να σημειωθεί ότι η καταγγελία υποτίθεται πως ξεκίνησε όταν ο καταγγέλλων ξεκίνησε για να αγοράσει ένα ψάρι, όμως κατέληξε να κάνει καταγγελία όταν είδε την πατέντα.

Για την ακρίβεια, ο πωλητής του έστειλε και την φωτογραφία:

 

 

Best of internet