Quantcast
THE STREAM

Με Ραλλία Χρηστίδου και Πετράν Κόκκαλη για υποψήφιους χτυπάει ο Τσίπρας τις Ευρωεκλογές

Το πανίσχυρο ρόστερ για την Ευρωβουλή συμπληρώνει η level 20 archmage, Λυδία Κονιόρδου


THE NEWSROOM · 27 Μαρτίου 2019

Πολύ γρήγορα φαίνεται πως ξεπέρασε η αρμάδα του Αλέξη Τσίπρα το επικό φιάσκο με τη Μυρσίνη Λοΐζου, της οποίας η δεκαήμερη blooper υποψηφιότητα κατέληξε σε μία από τις πιο goofy ανατροπές που είδαμε πρόσφατα. Οι μαχητές του ΣΥΡΙΖΑ δεν λυγάνε έτσι εύκολα όμως, όπως όλα δείχνουν, με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν από χτες μία σειρά από ισχυρά και λιγότερα χαρτιά για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ανάμεσα στα 10 new entries του ευρωψηφοδελτίου, την παράσταση κλέβουν η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Fame Story Ραλλία Χρηστίδου, ο επιχειρηματίας και γιος του Σωκράτη «χοχοχο» Κόκκαλη, Πέτρος, αλλά και η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία μας σαγήνευσε λίγα χρόνια νωρίτερα με τις απροσδόκητες ικανότητές της στην ενεργειακή θεραπεία.

Η αλήθεια είναι πως μια γερή δόση (daniel) pranic healing μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται το κυβερνών κόμμα για να τονώσει τα ποσοστά του, τα οποία ανάλογα με το ποια δημοσκόπηση έχετε βίτσιο να εμπιστεύεστε, κυμαίνονται από μέτρια ως σκατά. Από την άλλη, το παρόν ρόστερ μπορεί σίγουρα μέχρι τις ευρωεκλογές να κάνει μια σειρά από ειδικές κινήσεις (ο καθένας τη δικιά του, σαν τα Πόκεμον κάπως) ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη.

Έτσι μπορούμε να δούμε τον Πέτρο Κόκκαλη να λέει ότι πρέπει να τελειώνουν οι ερωτήσεις γιατί πρέπει να δει τη Νέα Δημοκρατία στα πλέι οφ:

Τη Ραλλία (η οποία κατεβαίνει για δεύτερη φορά υποψήφια, ως μέλος ΣΥΡΙΖΑ από το 2011) να τραγουδάει «Εγώ για σένα» στον Τσίπρα ή/και στο Ζουράρι, επειδή γιατί όχι:

Αξίζει να σημειωθεί εδώ βέβαια πως αν οι Συριζαίοι δεν ήταν φλώροι, θα έκαναν unleash την (παλαιότερα, τουλάχιστον) οπαδό του κόμματος, Άσπα Τσίνα. Η οποία όχι απλά θα ανατίναζε τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν θα καταλάβαινε και την έκρηξή τους, έτσι για το σπάσιμο:

Και, φυσικά την Λυδία Κονιόρδου να μεταχειρίζεται τη force για να στείλει στο πυρ το εξώτερο τον Sithαμερό Άδωνι:

Η αναλυτική λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Αγγέλη Ελευθερία, Συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς
Γραικός Νίκος, Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φωνή-Γραφή» για τη διάδοση των νέων ελληνικών στη Γαλλία
Θεοφιλάτος Μάριος, μουσικός, Γραμματεία Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,
Κόκκαλης Πέτρος, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά
Κονιόρδου Λυδία, ηθοποιός, πρώην Υπουργός Πολιτισμού
Λαζαροπούλου Γιώτα, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας-πρώην Εθνοdata
Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Ολυμπιονίκης TAE KWON DO
Ρέλλας Αντώνης, σκηνοθέτης, ακτιβιστής ΑΜΕΑ
Σπουρδαλάκης Μιχάλης, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Χρηστίδου Ραλλία, τραγουδίστρια

Πάντως όσο έχουμε ακόμη καιρό, η ελπίδα μας να δούμε Άσπα με τσιγάρο σε debate θα πεθάνει τελευταία.

Best of internet