Quantcast
THE STREAM

Ο Μιαούλης ήταν ο Μέσι στο ματσάκι με τους Τούρκους το 1821, σύμφωνα με το Star

Το δελτίο του Star παραδίδει μαθήματα ιστορίας και κάνει τον κόσμο των παρομοιώσεων σημαντικά πλουσιότερο


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2019

Το άγχος του πως θα μπορέσει κανείς να κάτσει επιτέλους με την ξεροκέφαλη νεολαία φαίνεται πως είναι αυτό που καίει πιο πολύ τη χώρα μας, σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουμε ιδέα για το πως προέκυψε αυτό το πολιτικό, πολιτιστικό και όχι μόνο χάσμα γενεών, αλλά φαίνεται πως απασχολεί από τον Πασχάλη Τσαρούχα μέχρι το Σπύρο Παπαδόπουλο:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ραπάρει Eminem

Εγώ θα κάτσω εδώ, με τη νεολαία

Gepostet von Luben am Sonntag, 10. Februar 2019

Η τάση αυτή δε θα μπορούσε φυσικά να πλήξει και τα media, τα οποία προφανώς ψάχνουν απεγνωσμένα έναν τρόπο να μιλήσουν και στα νέα παιδιά,  με τον όρο αυτό να περιλαμβάνει από ηλικίες που καίγονται στο Fortnite μέχρι ηλικίες που θα είχαν προλάβει να γράψουν 8 χρόνια ένσημα, αν δεν ήταν 8 χρόνια άνεργοι. Όπως και να’χει τα φιλότιμα ΜΜΕ θέλουν να κάνουν το περιεχόμενο τους πιασάρικο και η προσπάθεια αυτή θα απέδιδε σύντομα καρπούς, αν και ίσως όχι με τον τρόπο που το σχεδίαζαν.

Κάπως έτσι βρεθήκαμε μπροστά σε αυτή την απόπειρα του Star να μιλήσει με τον τρόπο που το κάνει το μέλλον του περήφανου έθνους μας. Το θέμα συγκεκριμένα όμως ήταν αρκετά παρελθοντικό, θα έλεγε κανείς: Πιο συγκεκριμένα το Star ήθελε να μιλήσει για τον ναύαρχο της Επανάστασης του 1821, Ανδρέα Μιαούλη, ο οποίος υπέφερε από αρθριτικά.

Σε μια φοβερή έκλαμψη λογοτεχνικού επιπέδου παρομοίωσης με επιρροές από Abaluben, το δελτίο του Star αποφάσισε να τον ονομάσει «Μέσι της Επανάστασης», επειδή όπως λένε πολεμούσε τους Οθωμανούς για χρόνια ενώ υπέφερε από αρθριτικά. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν καλύτερο αν είχε ειπωθεί επειδή ο Μιαούλης είχε τη μέση του, όμως το Star δυστυχώς δεν τα κατάφερε να φτάσει ως εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Είμαστε σίγουροι πως ακριβώς αυτό θα ήταν το ύφος του Υδραίου ναυάρχου αν το άκουγε:

Επίσης θα θέλαμε εδώ να αφήσουμε εδώ και αυτό, επειδή είναι δίκαιο και σωστό:

Best of internet