Quantcast
THE STREAM

Η Πάμελα Άντερσον που αράζει με Γιάνη Βαρουφάκη είναι όλα όσα θέλαμε από το 2019

Ο πρώτος κύκλος της επικής πολιτικοσελέμπριτι σειράς έκλεισε όσο θριαμβευτικά έπρεπε και ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν


THE NEWSROOM · 26 Μαρτίου 2019

Το κλείσιμο που του άξιζε πήρε ο πρώτος κύκλος της νέας πολιτικής σειράς του Netflix με πρωταγωνιστές τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Πάμελα Άντερσον, όπως όλα δείχνουν. Μετά από αργά αλλά σταθερά βήματα προσέγγισης, η Καναδοαμερικανίδα σταρ και ο Έλληνας πολιτικός τα κατάφεραν τελικά να συναντηθούν από κοντά, αποδεικνύοντας ότι η Ελληνική πολιτική στις μέρες είναι (και θα συνεχίσει) να είναι μεν τελείως random, αλλά δεν θα γίνει ποτέ βαρετή.

Πιο συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για την πολιτική (αν και αυτό καθόλου δεν απασχόλησε τους συντελεστές του OPEN TV που την έφεραν στην ελληνική τηλεόραση για ένα λουτρό αμηχανίας). Σε αυτή την κατεύθυνση και έχοντας ήδη γνωστοποιήσει πως ψήνεται για τις ιδέες του Βαρουφάκη και των project του, πήγε ως τις Βρυξέλλες για να παραστεί στην πανευρωπαϊκή καμπάνια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του Γιάνη Βαρουφάκη, δεδομένου του ότι οι Ευρωεκλογές είναι επικίνδυνα κοντά.

Η κάμερα δε θα μπορούσε παρά να καταγράψει το σκηνικό:

Και στην περίπτωση που νομίζετε ότι πρόκειται για επιφανειακή πολιτική επιλογή, η πυκνότητα δημοσιεύσεων στο Twitter θα σας πείσει ότι αυτό το crossover έχει πολύ ψωμί:

Υπάρχει φυσικά κάπου και ένα close up, γιατί θα ήταν αμαρτία να μην υπάρχει:

Σίγουρα καλύτερο crossover από το παρακάτω παγκόσμιο υπόδειγμα cringeμ από την άλλη:

 

Best of internet