Quantcast
THE STREAM

Ο Παπαδάκης λέει τον Άδωνι Πολάκη της ΝΔ, ο Άδωνις αισθάνεται sad στην τοποθεσία Twitter

Φοβερά πράγματα έγιναν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου χτες το βράδυ, αγαπητές φίλες και φίλοι


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2019

Άλλο ένα πολύ hot επεισόδιο στη διαρκή σαπουνόπερα μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του βιβλιοπώλη Άδωνι Γεωργιάδη είχαμε χτες, αν και όχι τετ α τετ. Αυτό ήταν ένα σοβαρό μειονέκτημα η αλήθεια είναι, μιας και η love/hate σχέση τους μας έχει προσφέρει στο παρελθόν διάφορες ιδανικές για κατανάλωση ποπκόρν στιγμές.

Όπως το 2013:

To 2014:

Το 2015:

Μη φανταστείτε βέβαια ότι κρατάει για πάντα ο τσακωμός:

Αυτή η φορά όμως ήταν σε ουδέτερο έδαφος που έγινε το κακό. Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδάκης. Μετά από διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, όπως ότι ο Παπαδάκης είναι αντιστάρ, αλλά και τζέντλεμαν και δεν αφήνει τις γυναίκες να πληρώνουν, φτάνουμε και στο επίμαχο σημείο, λίγο πιο μετά από το 20:15 του βίντεο.

Εκεί που στην ερώτηση «γιατί κρατάει ο Τσίπρας τον Πολάκη;», ο Παπαδάκης απάντησε «για τον ίδιο λόγο που ο Μητσοτάκης κρατάει τον Άδωνι», αν και πρόσθεσε ότι οι δύο μεγάλοι άνδρες δεν είναι το ίδιο. Το οποίο σημείο πολύ βολικά ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter του:

Εκεί πάντως ο Άδωνις φάνηκε να στεναχωριέται, με βάση τη λεζάντα του tweet του:

«Ο κ. Γιώργος Παπαδάκης προφανώς με αδικεί ταυτίζοντάς με με τον Πολάκη. Εγώ ούτε έχω συκοφαντήσει την οικογένεια του, όπως αυτός την δική μου και ως Υπουργός αντίθετα απαντούσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να ενημερώνω τους πολίτες. Ειλικρινά με απογοήτευσε και με αδίκησε.»

Σε κάθε περίπτωση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μπορεί όπως δείξαμε παραπάνω να πάει να τσακωθεί άλλη μία φορά με τον Παπαδάκη στην εκπομπή του, προκειμένου να τα ξαναβρούν μετά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι άλλοι προτείνουν μια διαφορετική λύση, όπως φάνηκε από τα tweets:

Τέλος, είναι απαραίτητο να αναφερθεί και άλλο ένα φοβερό trivia που μάθαμε, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Παπαδάκη. Πιο συγκεκριμένα, ότι δύο βουλευτές που είχε καλεσμένους, ο ένας από ΠΑΣΟΚ και ο άλλος από ΝΔ πλακώθηκαν στις μάπες μόλις τελείωσε η εκπομπή:

Για τα μάτια του Παπαδάκη μάλλον θα τις έπαιξαν.

Best of internet