Quantcast
THE STREAM

Ο Χαράλαμπος και το κουλί του αποχωρούν από το Master Chef, οι haters έρχονται σε έκσταση

Ο Κύπριος παίχτης που μας χάρισε τη φοβερή φράση θα σταματήσει και επίσημα να πρήζει τον Παντελή


THE NEWSROOM · 20 Μαρτίου 2019

Στρατηγική έλλειψη από κουλί (το οποίο αναγνώρισε μέχρι και ο Κουτσόπουλος) φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει το Master Chef, καθώς είναι official πλέον ότι ο Χαράλαμπος (Χάμπος για τους φίλους) has left the building. Ο Κύπριος παίχτης που αποτέλεσε το γιν στο γιάνγκ του Παντελή και έγινε θρύλος για την κραυγή ΕΝΚΟΥΛΙ ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς, καθώς μπορεί και οι τέσσερις υποψήφιοι (Ασημίνα, Ιωάννα, Σπυριδούλα και o ίδιος) για αποχώρηση να τα θαλάσσωσαν στο πιάτο που έπρεπε να φτιάξουν, στον Χάμπο όμως έτυχε ο μεγαλύτερος κουβάς από όλους.

Η αλήθεια είναι πως το έργο του δεν ήταν και εύκολο, καθώς έπρεπε να φτιάξουν ένα παλούκι πιάτο: Ένα brownie σοκολάτας, με κρεμέ από passion fruit, ανανά καραμελωμένο, τυρί φιλαδέλφεια και κραμπλ δεντρολίβανου – το οποίο ακούγεται εξίσου σαν υψηλή μαγειρική ή σαν κάτι που θα έλεγε ο Μαέβιους Παχατουρίδης. Τελικά όλοι τα σκάτωσαν μέσα στα 50 λεπτά που είχαν, με τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει πως θα έπρεπε να βρουν το χειρότερο από τα κακά πιάτα.

Όμως το βραβείο χειρότερου brownie πήγε τελικά στον Χαράλαμπο, ο οποίος καλέστηκε να αποχωρήσει. Τελικά πάντως φάνηκε να μην παίρνει τόσο στα σοβαρά την κόντρα με τον Παντελή, καθώς του αφιέρωσε και ένα «Παντέλο είσαι δύναμη, Παντέλο είσαι τρέλα» στο γράμμα που έστειλε στους υπόλοιπους (ναι, υπήρξε και τέτοιο πράγμα).

Τη συγκινητική στιγμή βέβαια οριακά διέκοψε ένας φοβερός διάλογος των πρώην συμπαικτών του, που ως άλλες Βίρνες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν αν ο Χάμπος έφυγε. Βασικά πήγε κάπως έτσι:

– O Xάμπος έφυγε;

– Ο Χάμπος έφυγε

– Ο Χάμπος έφυγε παιδιά;

– Παιδιά, ο Χάμπος έφυγε

Δείτε το βίντεο:

Μπορούμε πάντως να είμαστε σίγουροι πως οι συμπαίκτες του θα είναι απαρηγόρητοι, πιο συγκεκριμένα κάπως έτσι, δηλαδή:

Best of internet