Quantcast
THE STREAM

Ίσως και να απολαύσουμε τον Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ γιατί οι καλοί δεν χάνονται

Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη έκανε μια μεγαλοπρεπή πιρουέτα και δήλωσε πως το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό


THE NEWSROOM · 20 Μαρτίου 2019

Προς απότομη βελτίωση φαίνεται πως βαδίζει η κατάστασή μας από πολιτικής άποψης, μετά τη δυστυχία που νιώσαμε λόγω του κουβά στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του τιτάνα Γιώργου Αυτιά και της Νέας Δημοκρατίας. Η αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται πως χρειάζεται άλλο ένα πανίσχυρο χαρτί της δημοσιογραφίας μετά τον (star αυτές τις μέρες) Γιάννη Λοβέρδο, με αποτέλεσμα να ξαναπάρουν μπρος τα βέρια, προκειμένου ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Προλάβατε βέβαια να τον στεναχωρήσετε, ανεύθυνοι άνθρωποι:

Αυτό προκύπτει καταρχάς από την διαφορετική διατύπωση που χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη. Τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει ότι «σε ό,τι αφορά τον κ. Αυτιά είναι σαφές ότι το θέμα έχει λήξει», τώρα όμως άφησε ένα παραθυράκι σε μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου για να μπει ο παιχταράς της πρωινής ζώνης:

«Yπάρχουν ακόμη οκτώ θέσεις κενές. Ο κ. Μητσοτάκης έχει το προνόμιο να φτιάξει αυτό το ψηφοδέλτιο. Κάθε πράγμα θα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δεν θα μπούμε σε μια συζήτηση ονοματολογίας.»

Την μεταγραφή αεροδρομίου υποστήριξε και ο μουστακαλής λαϊκός ηγέτης Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο Αυτιάς είναι δυνατό χαρτί και ότι το είχε πει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αυτιάς προσθέτει, δεν αφαιρεί και θεωρώ ότι καλό είναι να συμμετέχει. Το έχω πει και κατ’ ιδίαν στον ίδιο το Γιώργο, το έχω πει και κατ’ ιδίαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λέω και δημοσίως τώρα.»

Την ίδια στιγμή, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά όχι μόνο υπάρχει δυνατότητα για Αυτιά, αλλά και ότι έχει κλειδώσει. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή γίνεται για να προσηλυτιστούν ακόμη περισσότερο πιστοί του Γιώργαρου, οι οποίοι πρέπει να τον εμπιστευτούν και τώρα, αφού τον εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Ναι, γι’αυτούς μιλάμε:

Άρα πολύ πιθανόν να χαζεύουμε και τέτοιες σκηνικάρες στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το Μάιο:

Άνοιξη έχει μπει, νιώστε το χορευτικό beat του Γιώργου Αυτιά:

Best of internet