Quantcast
THE STREAM

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μπαίνει στο Survivor, μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Σάκη Τανιμανίδη

Του ευχόμαστε στο μέλλον να ντώσει πολλά πενάλτι και στην ομάδα του και σε εμάς


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2019

Πραγματικότητα έγινε τελικά το όνειρο του αγαπημένου μας Πάτρικ Ογκουνσότο. O πρώην παίχτης του Εργοτέλη, όπου τον γνωρίσαμε μέσω της θρυλικής πλέον ρητορικής του ικανότητας, είναι έτοιμος να μεγαλουργήσει στα ιερά χώματα του Άγιου Δομίνικου – κάτι το οποίο γνωρίζαμε πως θα συμβεί από την προηγούμενη εβδομάδα από την αντίδραση των μελλοντικών τότε συμπαικτών του, οι οποίοι έκαναν τον ενθουσιασμό του κόσμου για τον τερματισμό της Γερμανικής κατοχής να κοκκινίσει από τη ντροπή του.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται εξαιρετικά χαρούμενος που βρέθηκε εκεί (κι εμείς μαζί του και λόγω του εκρηκτικού του potential, και δεν αναφερόμαστε στην έκρηξη που βγάζει στο τρέξιμο), ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει και Κρητικός από τα Ανώγεια. Αυτά είχε να πει ο Ογκουνσότο:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα παίξω με τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε ομάδα και είμαι εδώ για να κερδίσουμε. Είμαι Κρητικός. Είμαι από τα Ανώγεια. Μπορεί να γεννήθηκα στη Νιγηρία, αλλά νιώθω Έλληνας. Έχω αφήσει ένα μωρό πίσω στην Ελλάδα, είναι τριών μηνών, αλλά εγώ είμαι εδώ τώρα!»

Ο Ελληνονιγηριανός επιθετικός δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να πειραματιστεί στυλιστικά:

Best of internet