Quantcast
THE STREAM

Ο Τσίπρας παθαίνει ΠΟΕΔΗΝ, αποκαλεί πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Βολιβιανό Μοράλες

Το επόμενο βήμα λογικά είναι να το ανταποδώσει με επίσκεψη στο Εκουαδόρ


THE NEWSROOM · 15 Μαρτίου 2019

Γνωρίζουμε πολύ καλά το ποια απάντηση σας έρχεται αυτόματα στην ερώτηση «Ποιος Μοράλες», όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο πρόεδρος μιας μικρής χώρας της Λατινικής Αμερικής. Μιλάμε φυσικά για τον ηγέτη της Βολιβίας (κρατήστε το αυτό), Έβο Μοράλες, ο οποίος επισκέφθηκε χθες την πατρίδα μας και συνομίλησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη του Έβο Μοράλες, ο οποίος ξεχωρίζει μέσα στον κόσμο των πολιτικών ηγετών γιατί έχει υπάρξει και καλλιεργητής κόκας, δε συμβαίνει κάθε μέρα. Για την ακρίβεια, ο Μοράλες έχει μασήσει φύλλα κόκας στον ΟΗΕ:

To λογικό είναι να περιμένει κανείς να το πρόσεχε λίγο παραπάνω ο Τσίπρας. Μόνο που ο Έλληνας πρωθυπουργός λογικά είτε είναι απασχολημένος μια άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής όπου τελευταία γίνονται πραγματάκια, είτε έχει μετατρέψει τον εγκέφαλό του σε κουλί, με αποτέλεσμα να φτάσει στο παρατσάκ για άλλο ένα ηρωικό σαρδάμ, ζωντανά στον αέρα μέσα στο μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειώσουμε εδώ πως είναι η στιγμή που το εκπληκτικό στιγμιότυπο με τους συνδικαλιστές που έκαναν ντου σε λάθος υπουργείο φτάνει στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της χώρας:

Best of internet