Quantcast
THE STREAM

Light στον Αρναούτογλου: «Κάποτε κοιμόμουν στο πάτωμα, τώρα κοιτάνε τις αλυσίδες»

O νεαρός άρχοντας της ελληνικής trap δήλωσε επίσης ότι έχει σκοπό να γίνει είδωλο για τη νέα γενιά


THE NEWSROOM · 15 Μαρτίου 2019

Το βραβείο για το πιο 2019 πράγμα του 2019 διεκδικεί από τώρα η συνέντευξη του γνωστού τραπ άρχοντα Light στον Γρηγόρη Αρναούτογλου . Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τα Ημισκούμπρια έδιναν συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη, όπως καταλαβαίνετε, και ο Αρναούτογλου αποφάσισε όχι απλά να κάτσει, αλλά να αράξει με τη νεολαία.

Όπως και να’χει, η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Light είναι γεγονός. Ο Yung Light, Light για τους φίλους και πιθανώς κληρονόμος του άρχοντα ΥΠΟ στην trap αυτοκρατορία που έχει στήσει μέσω της Capital Music, μίλησε για διάφορα  μεταξύ άλλων για το ότι κατάφερε να πετύχει τεράστιο σουξέ, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και για ότι θέλει να γίνει είδωλο για τις νέες γενιές με τα δαχτυλίδια του και με στίχους τύπους «χέρια ψηλά σε όσους βγάζουνε φράγκα από βέρια»:

«Αν ένα παιδάκι που είναι αυτή τη στιγμή με κοιτάει και λέει ότι κι εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση με τον Light, κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ζεστό νερό να κάνω μπάνιο, δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου και κοίτα τον τώρα με τις αλυσίδες του, με τα δαχτυλίδια του στον Αρναούτογλου. Ένα παιδάκι να το δει αυτό, έχω κάνει τη διαφορά. Κοιμόμουν στο πάτωμα γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την περίοδο στο σπίτι.»

 Και ότι πονάει τους ρατσιστές με τα βιντεοκλίπ του και με το attitude που έχει,. Κάτι αρκετά ενδιαφέρον μιας και είναι ο αγαπημένος ράπερ του “Greek Freak” Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενός άλλου παιδιού που μεγάλωσε στην Ελλάδα και έχει πονέσει πολύ κόσμο με την επιτυχία του:

«Ήταν μια περίοδος κάποιων χρόνων που ζούσα σε ένα σπίτι στο οποίο ήμασταν παραπάνω άνθρωποι από όσοι χωρούσαν στο σπίτι. Για το από που είμαι έχω γράψει ένα στίχο – επειδή το πρώτο βιντεοκλίπ το γύρισα στον Δενδροπόταμο και από τότε όλοι έλεγαν αν είμαι τσιγγάνος, αν είμαι Αφρικανός – που λέει: «Αν αναρωτιέσαι αν είμαι μαύρος ή τσιγγάνος, όλοι είναι αδέλφια μου….»

Τέλος, ότι ο καλλιτέχνης που θαύμαζε περισσότερο ήταν ο Παντελής Παντελίδης, καθώς ήταν αυτοδημιούργητος. Δείτε το βίντεο:

Πάντως κατά τη γνώμη μας, οι δηλώσεις του Light ως είδωλο για τα μικρά παιδάκια έχουν σοβαρό potential.

Προσπαθήσαμε να το κάνουμε και βίντεο:

Best of internet