Quantcast
THE STREAM

Το ντου των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ σε λάθος υπουργείο είναι βγαλμένο απο σκετσάκι ΑΜΑΝ

Δύο στα δύο για την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ σήμερα μετά τα λουλούδια στο «Δρομέα»


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2019

Μια κατάληξη ακόμα καλύτερη κι από την αρχή της είχε η σημερινή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ως γνωστόν ξεκίνησε την πορεία προς το υπουργείο Εργασίας καταθέτοντας λουλούδια στο άγαλμα του άγνωστου τζόγκερ – δηλαδή τον «Δρομέα» απέναντι από το Χίλτον. Πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο βγαλμένο από το ΑΜΑΝ ή τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή (ή ακόμη καλύτερα, κάποιο crossover), είναι φυσικά ο ίδιος άνθρωπος που άφησε τα λουλούδια στο γλυπτό: o πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννακός.

Όπως γράφαμε νωρίτερα, ο γίγαντας συνδικαλιστής ήθελε να μπει στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να τα πει με την Αχτσιόγλου, όμως σε μια 100% Looney Tunes φάση, μπέρδεψε τις πόρτες και κατέληξε έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου προσπάθησε να μπει μαζί με τους υπόλοιπους γιατί δε βαριέσαι, υπουργείο είναι κι αυτό. Εκεί όμως τους σταμάτησε ο μυστακιοφόρος αστυνομικός με το καγκούρικο γυαλί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής επικός διάλογος:

Αστυνομικός: «Τι κάνετε τώρα;»

Γιαννακός: «Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι εδώ;»

Αστυνομικός: «Όχι, δίπλα είναι το υπουργείο Εργασίας»

Γιαννακός: «*κάτι ακατάληπτο*»

Αστυνομικός: «Το Εσωτερικών είναι εδώ»

Κάπου εκεί ο συνδικαλιστής καταλαβαίνει ότι το σχέδιο μάχης θέλει λίγο μερεμέτι:

Γιαννακός: «Εσωτερικών; ΠΑΜΕ ΔΙΠΛΑ»

Αστυνομικός: «Η δίπλα στοά είναι μωρέ»

Δείτε το εκπληκτικό ντοκουμέντο:

To show είχε και συνέχεια πάντως: Το τρελό team έκανε κι άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια να βρει τη σωστή πόρτα, μέχρι που τελικά τα κατάφερε, αν και ήταν κλειδωμένη. Το αποτέλεσμα ήταν να μην καταφέρουν να μπουν στο υπουργείο, οπότε για να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρα της Ομοσπονδίας κατέβηκε τελικά ο γενικός γραμματέας Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Πάντως κανονικά πρέπει να μείνουν ικανοποιημένοι, δε μετατρέπεται κάθε μέρα η πραγματικότητα σε σκετσάκι Φουσέκη:

Best of internet