Quantcast
THE STREAM

To Facebook ρίχνει κανόνι για κάμποσες ώρες, μας θυμίζει ότι δυστυχώς έχουμε ζωή

Το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έπαθε πολύωρη βλάβη και οι χρήστες του παραλίγο να βγάλουν στερητικά σύνδρομα


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2019

Τι άλλες ασχολίες έχουμε στη ζωή μας (αν έχουμε δηλαδή) έπρεπε να θυμηθούμε όλο το χτεσινό απόγευμα και βράδυ, αγαπητές φίλες και φίλοι, καθώς όπως έγινε αντιληπτό από ολάκερη την υφήλιο, το Facebook βάρεσε ένα πολύωρο, βασανιστικό κανόνι. Για την ακρίβεια, το πρόβλημα δεν περιορίστηκε στο Facebook: Το Whatsapp και το Instagram είχαν επίσης μεγάλες δυσκολίες στην πρόσβαση, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες Insta stories να χαθούν στην λήθη της ιστορίας.

Το όλο θέμα ξεκίνησε περίπου στις 6 μ.μ. της Τετάρτης, ώρα Ελλάδος, όταν όλοι μας διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε να ποστάρουμε το «Είμαι ένας άλλος» ή οτιδήποτε άλλο σημαντικό είχαμε να καταθέσουμε προς την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Χρειάστηκε τελικά να ξεπέσουμε όλοι μαζί στο Twitter (κι εμείς και τα στελέχη του Facebook): Εμείς για να γκρινιάξουμε για την ξαφνική ανάγκη να κοινωνικοποιηθούμε επειδή μας έλειψε η δόση μας και οι υπεύθυνοι του Facebook για να ξεκαθαρίσουν ότι υπάρχει όντως πρόβλημα και ότι το παλεύουν για να λυθεί.

Ξεκαθάρισαν επίσης ότι δεν είναι επίθεση χάκερς. Να σημειωθεί εδώ ότι ήδη θεωρείται πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε ποτέ το Facebook στην υπερδεκαετή ιστορία του, με το τελευταίο μεγάλο κρασάρισμα να έχει συμβεί το 2008, όταν το δημοφιλές μέσο είχε 150 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τώρα έχει 15 φορές περισσότερους (2,3 δισεκατομμύρια). Τα δε προβλήματα έσκασαν χειρότερα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Reuters και το BBC.

Οι χρήστες του πάντως δεν έχασαν το κουράγιο τους:

Και στα καθ’ημάς,φυσικά:

Και στο ίδιο το Facebook, φυσικά:

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν είχατε φερθεί σωστά στον Tom από το Myspace

Gepostet von Spiros Mavrogiannis am Donnerstag, 14. März 2019

Τώρα πάντως όλα καλά, αν πήγατε και γραφτήκατε στο κολυμβητήριο μπορείτε να το ακυρώσετε ελεύθερα.

 

Best of internet