Quantcast
THE STREAM

Στα μπουκέτα το έριξαν δύο αθλητικογράφοι της ΕΡΤ, ίσως για τα μάτια του Κώστα Αρβανίτη

Ασθενοφόρο χρειάστηκε να πάει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το μαλλιοτράβηγμα των δύο δημοσιογράφων


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2019

Εκτός από ομάδα καταστολής hoax, η διοίκηση της ΕΡΤ μάλλον πρέπει να ξεκινήσει και μαθήματα anger management  τους υπαλλήλους της, αν κρίνουμε από το μαλλιοτράβηγμα που έπεσε πριν λίγη ώρα μεταξύ δύο αθλητικογράφων στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Το αποτέλεσμα κατέληξε σε σύρραξη χειρότερη κι από αυτή των Λαζόπουλου Κούγια, με εκατέρωθεν μηνύσεις και ασθενοφόρο να καταφθάνει στο αρχηγείο της ΕΡΤ για να νταντέψει τους δύο δημοσιογράφους.

Το περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε από μία απλή συζήτηση, όμως οι δύο δημοσιογράφοι φαίνεται να είχαν κόντρα από παλιά, οπότε ξεκίνησε γρήγορα η Μάχη της Αγίας Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από αυτούς επιτέθηκε στον άλλο και τον άρχισε στις μπουνιές. Δεν έχουμε ιδέα πόσο έληξε το ματς, όμως θα έχει και συνέχεια, με τους δύο αθλητικογράφους να το συνεχίζουν με δικαστικά μέσα.

 

Πολύ πιθανόν η αιτία του καυγά να ήταν η στροφή στην πολιτική του chief της εκπομπής «Άλλη Διάσταση» Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος ανακοίνωσε χτες την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την παραίτησή του από την ΕΡΤ live στον αέρα, σε μια στιγμή τόσο αληθινή που μπορεί να συγκριθεί ακόμη και με το θρυλικό εκείνο ρεπορτάζ του Γιώργου Αυτιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρβανίτης συνδέθηκε με τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου έμαθε (!) από τον Κώστα Σκουλά ότι είναι και ο ίδιος υποψήφιος. Ο διάλογος ήταν τόσο βγαλμένος από τη ζωή όσο φαντάζεστε:

-Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια;

-Άστα να πάν’ στον διάολο… Εντάξει, πάμε παρακάτω…

Δείτε το βίντεο:

Δε χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα όμως ρε παιδιά, όλοι το ξέρουν αυτό.

Best of internet