Quantcast
THE STREAM

Στο Survivor βλέπουν βίντεο του Ογκουνσότο, χαίρονται σαν να μπήκαν πρώτη φορά στο ίντερνετ

Βρείτε κάποιον να σας κάνει χαρούμενους όσο ένα ντώσει πενάλτι τους παίχτες του Survivor


THE NEWSROOM · 13 Μαρτίου 2019

Όταν γράφαμε τις προάλλες ότι το βάρος για την δυναμική επάνοδο του Survivor στην τηλεθέαση πέφτει στις έμπιστες πλάτες του Πάτρικ Ογκουνσότο, ούτε εμείς δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι εντύπωση θα κάνει αυτό στους ήδη παίχτες της εκπομπής. Η επερχόμενη άφιξη του μεγάλου παίκτου ανακοινώθηκε χτες το βράδυ από τον Σάκη Τανιμανίδη, με χρήση μάλιστα όλων (λέμε τώρα) των δυνατοτήτων που μας χαρίζει η τεχνολογία.

Για την ακρίβεια, η όλη κατάσταση ήταν γκρανγκινιολική: Είχε δραματικές παύσεις του Τανιμανίδη, ηχητικά εφέ βγαλμένα την ελληνική εκδοχή του Inception (αν είχε πρωταγωνιστή τον μάνατζερ ράγκμπι) και έντονη αναμονή από την πλευρά των παικτών. Τελικά, ο Τανιμανίδης έβαλε ένα απόσπασμα να παίξει με σκοπό να καταλάβουν από μόνα τους τα λαγωνικά του το ποιος έρχεται να τους κάνει παρέα.

Νομίζουμε πως μπορείτε και από μόνοι σας να καταλάβετε το τι περιείχε αυτό το απόσπασμα, πάντως θα σας πούμε προκαταβολικά πως οι παρευρισκόμενοι φάνηκαν εκπληκτικά ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική, λίγο περισσότερο από το να τους είχαν ανακοινώσει ότι θα πάρουν σύνταξη στα 35 τους. Δείτε το βίντεο:

Best of internet