Quantcast
THE STREAM

Μακεδονομαχική λαγάνα στο ύψος του Κούγια έφτιαξε ο φούρναρης των Γιαννιτσών

Ο αγαπημένος μας φούρνος δεν σταματά ποτέ να εντυπωσιάζει


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2019

Μόνιμη ατραξιόν της αθάνατης ελληνικής πραγματικότητας φαίνεται πως είναι ο υπέροχος καλλιτέχνης φούρναρης από τα Γιαννιτσά, του οποίου τον Θούριο έχουμε αναλυτικά παιανίσει εδώ. Στην περίπτωση που είστε ασέβαστοι και δε θυμάστε, μιλάμε για τον άνθρωπο που έφτιαξε μια φραντζόλα με το πιο θλιμμένο κουνελάκι Playboy που έχετε δει, προκειμένου να θρηνήσει την αποχώρηση του Χιου Χέφνερ από τα εγκόσμια.

Ο Γιαννιτσιώτης ψωμάς έγινε διάσημος πέρσι και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας υπενθυμίζει τα skills του. Αυτή τη φορά η αφορμή ήταν η Καθαρά Δευτέρα και το πασίγνωστο ψωμί της, η λαγάνα. Με κάποιον τρόπο που δεν καταλάβαμε, λογικά εξαιτίας της πολυπλοκότητάς του, ο αγαπημένος μας φούρναρης κατάφερε να συνδέσει τη νηστεία με τη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο, φτιάχνοντας την πιο ταιριαστή για την περίσταση λαγάνα.

Η εν λόγω λαγάνα έχει ύψος δύο μέτρα και φέρει επίσης το αστέρι της Βεργίνας, μία προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα». Δεν ξέρουμε αν η μακεδονομαχική λαγάνα σχεδιάστηκε σαν φαΐ για τις νέες εκστρατείες που έρχονται ή είναι μπηχτή σχετικά με το κίνημα για τη Μακεδονία, το οποίο φαίνεται να έχει λαγανιάσει κάπως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά εν πάση περιπτώσει, είναι εντυπωσιακή.

Περιμένουμε αντεπίθεση του Τζωρτζ Σόρος με τη μεγαλύτερη ταραμοσαλάτα του κόσμου.

 

 

 

 

Best of internet