THE STREAM

Η ανακοίνωση του Νίνο ότι σταματά τα live είναι, προς έκπληξη κανενός, Παράνοια

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των ελληνικών παρκέ φαίνεται πως βαρέθηκε να τραγουδάει στα νυχτερινά κέντρα αλλά μπορεί και όχι, θα δείξει


THE NEWSROOM · 7 Μαρτίου 2019

Περίεργα φαίνεται πως τα έσκασε στον Στέφανο Ξυπολητά, κατά κόσμον Νίνο, η έκρηξη δημοσιότητας που έζησε τους πρώτους μήνες του 2019. Παρότι η απροσδόκητη συμμετοχή (αν και αθέλητη) του στην κόντρα των μπασκετικών τμημάτων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έδωσε περισσότερα mentions Νίνο από τις εποχές του Fame Story, κάτι φαίνεται πως στράβωσε στην ψυχοσύνθεση του καλλιτέχνη.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση του ότι σταματάει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Καθώς ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για την αναμενόμενη μετά από αυτό ύφεση (αν όχι καθίζηση) στην νυχτερινή βιομηχανία, είναι σημαντικό να σταθούμε στην ίδια την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram, η οποία βγάζει λιγότερο νόημα από Σουμεριακό χαϊκού στη Γραμμική Β’.

View this post on Instagram

Φιλοι μου,πάνω στην Παράνοια που ζώ,θέλω να σας πω οτι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά,με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει καπου εδώ. Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια,οχι ψυχική πιεση,πίεση καλλιτεχνική. Πρέπει να …πρέπει να…πρέπει να..και επιλέγω να μήν πεθάνω ας πούμε. Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά,αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο.Γιατι το παν,είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα,που με κάνουν ευτυχισμένο. Σήμερα 7/3/2019,λεω να αλλαξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν εχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Απο το -0-. Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα απο τα τραγούδια διότι δε μπορω και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά. Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο,τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε,χωρίς να νιώθω τίποτα,η το να νιώθω παραπάνω απο το κανονικό. Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό. Θελω να πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @panik_entertainment_group και στον @garsenakos που στηρίζει την αποψη μου πανω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Και δηλωνω δημόσια οτι, ο @garsenakos ειναι ο πιο καθαρός ανθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ,(οπως και o @george.levendis παλαιότερα),θα είμαι δίπλα του,(είναι δίπλα μου,μου έχει πει,) μέχρι το τέλος. Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζεί στην νέα #παρανοια αλλά και στην παλιά επίσης. Στο πικ ας πούμε. ————————— ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ. Όπως όλοι. ———————— (Όλα παίζουν.μπορεί συντομα να ακυρώσω ολο το παραπάνω κείμενο πχ.Όλα παίζουν.Εξαρτάται το ΠΩΣ.) ———————— ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ——————— ΝΞ. #παρανοια #respect

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

Ο τραγουδιστής λοιπόν μας λέει χοντρικά ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα και να σταματήσει τα λάιβ ή μπορεί και όχι γιατί θα γίνουν απλά λιγότερα, ότι (προβλέψιμα) είναι κι αυτός ένας άλλος και ζει σε παράνοια και επίσης ότι όλα αυτά όντως θα γίνουν, εκτός αν αποφασίσει να μη γίνουν. Στο τέλος κλείνει με ένα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, το οποίο είναι πολύ όμορφο, αν και ακόμη καλύτερα θα ήταν να έγραφε ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. Είναι γενικά υπέροχη και λογικά βγαλμένη από εκείνες τις στιγμές που ξυπνάς από μεσημεριανό ύπνο και το μεσημέρι έχεις φάει 5 κιλά προβατίνα, η οποία με τη σειρά της έκανε αυστηρή διατροφή με παραισθησιογόνα χόρτα και μόνο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίνο:

Φίλοι μου, πάνω στην Παράνοια που ζώ, θέλω να σας πω ότι οι εμφανίσεις μου σε νυχτερινά μαγαζιά, με τον ρυθμό που πήγαινα 17 χρόνια σταματάει κάπου εδώ.
Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2-3 χρόνια, όχι ψυχική πιεση, πίεση καλλιτεχνική.
Πρέπει να …πρέπει να…πρέπει να..και επιλέγω να μήν πεθάνω ας πούμε.
Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά, αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί το παν, είναι να είσαι ευτυχισμένος.
Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα, που με κάνουν ευτυχισμένο.
Σήμερα 7/3/2019,λεω να αλλάξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια να γράψω κάτι που δεν έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.
Από το -0-.
Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια διότι δε μπορώ και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά.
Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο, τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε, χωρίς να νιώθω τίποτα, η το να νιώθω παραπάνω από το κανονικό.
Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο.
Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό.
Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @panik_entertainment_group και στον @garsenakos που στηρίζει την άποψη μου πανω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες.
Και δηλωνω δημόσια οτι, ο @garsenakos ειναι ο πιο καθαρός ανθρωπος που συνεργάστηκα ποτέ,(οπως και o @george.levendis παλαιότερα),θα είμαι δίπλα του,(είναι δίπλα μου,μου έχει πει,) μέχρι το τέλος.
Και όλα αυτά την ώρα που όλη η χώρα ζεί στην νέα #παρανοια αλλά και στην παλιά επίσης.
Στο πικ ας πούμε.
—————————
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΩ.
Όπως όλοι.
————————
(Όλα παίζουν. μπορεί σύντομα να ακυρώσω όλο το παραπάνω κείμενο πχ. Όλα παίζουν. Εξαρτάται το ΠΩΣ.)
————————
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
———————
ΝΞ.

Το σίγουρο είναι ότι ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ κι εμείς μαζί με τον καλλιτέχνη. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε σε άλλους χώρους δημιουργίας και τέχνης:

Best of internet