Quantcast
THE STREAM

Αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο η Ελλάδα θα πατώσει στη φετινή Eurovision

Γνωστοποιήθηκε ο πρωταγωνιστής της φετινής εθνικής μας αποτυχίας σε διεθνές επίπεδο


THE NEWSROOM · 7 Μαρτίου 2019

Επειδή είμαστε σίγουροι πως μοιραζόμαστε με το κοινό μας την ίδια αγωνία κάθε χρόνο για το μέλλον της εθνικής προσπάθειας στη Eurovision, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι ο πρωταθλητής που θα στείλει η Ελλάδα μας στον διεθνή διαγωνισμό είναι γνωστός από χτες. Ο λευκός καπνός βγήκε σε μια εκδήλωση της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος, και η εκλεκτή της πατρίδας μας είναι η Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι «Better Love».

Ακόμη καλύτερα, στη δημοσιότητα δόθηκε και το βιντεοκλίπ του κομματιού. Η δε μουσική και οι (αυστηρά αγγλικοί) στίχοι υπογράφονται από την ίδια την Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τους Leon of Athens και David Sneddon.

Είναι ευχάριστο πάντως το ότι η εθνική αποτυχία θα πάρει φέτος μια διαφορετική χροιά, καθώς είναι αναμφίβολα ξενέρωτο να χάνεις κάθε φορά με το ίδιο στυλ. Δείτε το βίντεο:

Στην εξωτική Κύπρο, από την άλλη, προτίμησαν μια πιο συμβατική προσέγγιση – τόσο από την πλευρά της μουσικής όσο και από την πλευρά των προσώπων. Πιο συγκεκριμένα, η εκλεκτή της Κύπρου θα είναι η γνωστή μας Τάμτα, γνωστή στη Google και ως “ταμτα απο που ειναι”, ενώ το κομμάτι της θα λέγεται «Replay».

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως δε μας έρχεται ακόμη κάποια ιδέα, αλλά αυτή η εικόνα φωνάζει για memes:

 

Best of internet