Quantcast
THE STREAM

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Στεργίου, ο ευεργέτης του κάθε ΚΨΜ της Ελλάδας μας

Ο άνθρωπος που εγγυήθηκε την διατροφή του Έλληνα φαντάρου δεν είναι πια μαζί μας


THE NEWSROOM · 5 Μαρτίου 2019

Πολύ δύσκολες είναι οι καταστάσεις που περνάει η πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα, κάτι που ισχύει ακόμη περισσότερο για τους άγρυπνους φρουρούς, οι οποίοι είναι φυσικά οι Ένοπλες Δυνάμεις. Μόλις οι δύο πρώτοι μήνες του 2019 έχουν περάσει, όμως μας έφεραν ήδη την παραίτηση αυτού του πυλώνα της άμυνας μας που ήταν ο Πάνος Καμμένος.

Δεν σταματούν όμως εκεί τα πλήγματα, καθώς ως γνωστό η άμυνα μιας χώρας εκτός από σπουδαία στρατηγικά μυαλά, απαιτεί και ισχυρό ανεφοδιασμό. Εκεί ακριβώς ήταν που έσκασε σαν βόμβα η απώλεια του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στεργίου, του δημιουργού δηλαδή της πασίγνωστης εταιρείας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με την επωνυμία «Στεργίου».

Μόνο οι άκαπνοι, απάτριδες και φυγόστρατοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία που είχε ο Έλληνας αρχιζαχαροπλάστης για τον ένδοξο ελληνικό στρατό, καθώς ευθύνεται προσωπικά για την επιτυχημένη πάχυνση τόσων χιλιάδων αξιωματικών και οπλιτών όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, έδωσε τη δυνατότητα να υπάρχει ειρήνη και στο εσωτερικό μέτωπο, καθώς οι γονείς, οι φίλοι και οι σύντροφοι τόσων εφέδρων είχαν το κεφάλι τους ήσυχο πως το καμάρι τους δεν πρόκειται ποτέ να υποχρεωθεί να μείνει νηστικό, αν δεν του αρέσουν οι φακές.

Γι’αυτά και για πολλά ακόμη, η πατρίδα ευγνωμονεί. Όπως αναφέρει το lamiareport:

“Έφυγε” το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2019 από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δ. Στεργίου, δημιουργός της ομώνυμης εταιρίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με πάνω από 5.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Η καταγωγή του Κωνσταντίνου Στεργίου ήταν από το Κυριακοχώρι Φθιώτιδας, μέρος που αγαπούσε και που επισκεπτόταν πολύ συχνά για να αποδράσει από την καθημερινότητα.

Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε ο γιος του Δημήτρης Στεργίου, ενημερώνοντας και για την εξόδιο ακολουθία η οποία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Νέα Φιλαδέλφεια (περιοχή Κόκκινου Μύλου) την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:30.

Κανονικά όλα τα ΚΨΜ της χώρας πρέπει να κρατήσουν τριήμερο πένθος, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον ευεργέτη τους.

Best of internet