Quantcast
THE STREAM

Πέθανε ο Λουκ Πέρι, ο «Ντίλαν» από το Μπέβερλι Χιλς

Ο ηθοποιός είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό τις προηγούμενες ημέρες


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Ο Λουκ Πέρι, ο δημοφιλής ηθοποιός, γνωστός μεταξύ άλλων για τον ρόλο του «Ντίλαν» στην σειρά Beverly Hills φαίνεται πως έχασε τη μάχη με το θάνατο καθώς νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα, ο Λουκ Πέρι πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο St. Joseph’s Hospital του Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, όπου νοσηλευόταν.

Οι γιατροί φαίενται πως έθεσαν τον ηθοποιό σε καταστολή σε μια προσπάθεια να δώσουν στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να αναρρώσει από το επεισόδιο αλλά, όπως φαίνεται, η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Ο Λουκ Πέρι, 52 ετών, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ αυτήν την περίοδο υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά «Riverdale» του Netflix.

Ταυτόχρονα θα εμφνιζόταν στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.

Η είδηση για το εγκεφαλικό είχε γίνει γνωστή λίγες ώρες αφότου το Fox είχε ανακοινώσει το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210.

Best of internet