Quantcast
THE STREAM

«Άμα θέλω βγαίνω ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον» δηλώνει ο γύπας Τσίπρας

Η υπόθεση με κορυφαία στελέχη και του ΣΥΡΙΖΑ και την ερωτική ζωή της Σκάρλετ Γιόχανσον γίνεται όλο και πιο περίεργη


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Δεν το θέλει η μοίρα μας να σταματήσει κάποια στιγμή η αμηχανία με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το αλλόκοτο φλερτ του με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, το οποίο έχει καταλήξει να παράξει μέχρι και το inception που ήταν ο Τσακαλώτος με Τσακαλώτο στη μπλούζα. Στην οποία μπλούζα ήταν αγκαζέ με τη Σκάρλετ, έτσι; Δύσκολα τα πράγματα γενικά.

Η 666% αμήχανη αντίδραση της ηθοποιού όταν έμαθε για αυτή την ιστορία δεν πτόησε ούτε τον ίδιο, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα όμως. Θυμίζουμε ότι η φάση είχε ξεκινήσει από μια ατάκα του υπουργού Οικονομικών τον Μάρτιο του 2017.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε.»

Αυτή την σπουδαία σοφία θυμήθηκε ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός:

«Δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης, συμφωνεί διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί.»

Δείτε το βίντεο:

Κάτι μας λέει ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον θα αποφύγει να περάσει από το κέντρο της Αθήνας, αν δηλαδή αποφασίσει ποτέ να έρθει για διακοπές.

Best of internet