Quantcast
THE STREAM

Τα αχάριστα σκυλιά που δεν πήγαν στο πάρτι του Alpha δίκασε ο Δήμος Βερύκιος

Κάποιοι χρυσοπληρωμένοι αρνήθηκαν να τιμήσουν το πάρτι που τους κάλεσε ο γαλαντόμος άρχοντας Κοντομηνάς


THE NEWSROOM · 4 Μαρτίου 2019

Όλοι έχουμε δει μια Αμερικανική ταινία που το παιδάκι στο σχολείο καλεί τους φίλους τους στο πάρτι του, αλλά καταλήγει να κοιτάει μελαγχολικά έναν άδειο χώρο επειδή τρώει ομαδικό πιστόλι. Το συγκεκριμένο σενάριο είναι από τα πιο κλασσικά, τόσο που πρόσφατα έγινε και πραγματικότητα με πρωταγωνιστή ένα παιδάκι στις ΗΠΑ.

Σίγουρα πάντως δεν περιμέναμε μια αρκετά εξωτική εκδοχή όπου στο ρόλο του μικρού παιδιού θα είναι ο γαλαντόμος άρχοντας Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο άρχοντας του Alpha διοργάνωσε πάρτι του σταθμού στο κέντρο που εμφανίζονται η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου, όμως φαίνεται πως πολλοί από αυτούς που κάλεσε δεν του έκαναν την τιμή.

Είναι θλιβερό να έχεις μια τέτοια τύχη ακόμη και αν είσαι πανίσχυρος μεγιστάνας των ΜΜΕ. Από την άλλη, μπορεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς μπορεί να έχει πολλούς φίλους – φίδια, έχει όμως ως γνωστόν τη χαρά να βλέπει και τον πιο πιστό χούλιγκαν του κόσμου στο πλευρό του.

Μιλάμε φυσικά για τον τιτάνα Δήμο Βερύκιο, ο οποίος βγήκε για άλλη μια φορά στο γνώριμο και φιλόξενο έδαφος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να δικάσει όσους έλειψαν από το party. Όπως είπε ο δικαστής Βερ:

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά.

Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν.»

Δείτε το βίντεο:

Νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να ξεθαφτεί η αρχέγονη προφητεία του Μάμρα του Παντοτινού:

 

Best of internet