Quantcast
THE STREAM

Ταβερνίσιο ξυλίκι φαίνεται πως έπαιξαν ο Λαζόπουλος με τον Κούγια, στον Ρέμο

Στο celebrity deathmatch της εβδομάδας


THE NEWSROOM · 2 Μαρτίου 2019

Με ένα χεράτο Πετροπουλιώτικο βρωμόξυλο φαίνεται πως επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με τον κωμικό της καρδιάς μας Λάκη Λαζόπουλο ο ποινικολόγος της καρδιάς μας Αλέξης Κούγιας στο μαγαζί του καλλιτέχνη της καρδιάς μας Αντώνη Ρέμου.

Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος διατηρεί προαιώνια διαμάχη με τον παρουσιαστή λόγω των σχολίων του δεύτερου για το ηθικό του ύψος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρευρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο του Αντώνη Ρέμου όταν σύμφωνα με πληροφορίες του επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας που βρισκόταν κι εκείνος στο ίδιο μαγαζί. O Κούγιας που επιβεβαίωσε ο ίδιος το περιστατικό με δηλώσεις του στο protothema.gr, χωρίς να το σχολιάσει, του επιτέθηκε και άρχισε να τον βρίζει λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Σημειώνεται ότι στην παρέα του Λάκη Λαζόπουλου ήταν ένας φίλος του γιατρός και η Μαρινέλλα ενώ με δική του παρέα ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Best of internet