Quantcast
THE STREAM

Έμπειρο επαγγελματία στρίφτη μπάφων ζητά εταιρεία στην Αγγλία με αγγελία

Κάνε το λιώσιμο σου δουλειά και δε θα έχεις ποτέ άγχος για τίποτα σε όλη σου τη ζωή


THE NEWSROOM · 26 Φεβρουαρίου 2019

Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δε θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου, λέει εκείνο το ρητό που διαβάσαμε στο Instagram story ενός συμμαθητή μας προχτές. Ό,τι και να λέμε όμως εμείς το εν λόγω ρητό βρήκε την απόλυτη εφαρμογή στη συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία έχει να κάνει με μια αγγελία για δουλειά στο Μπράιτον της Αγγλίας.

Η οποία αγγελία μάλιστα αφορά μέχρι και εκείνο το φιλαράκι που έχουμε όλοι, του οποίου το βασικό χόμπι είναι να αγκιστρώνεται στον καναπέ του σαν αχινός και να το φλογίζει κάθε μέρα με μεγαλύτερη συνέπεια από εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη αγγελία για δουλειά από τη μεριά της Hemp Earth Dispensary, μια εταιρεία που ασχολείται με τη νόμιμη κάνναβη, ψάχνει έναν έμπειρο στρίφτη μπάφων, με τις θέσεις για τον διαγωνισμό που θα γίνει αύριο Τετάρτη να έχουν σχεδόν κλείσει.

Hi guys, we have had a big interest in this and we would like to offer some details regarding the 'rolling tryouts'…

Gepostet von Hemp Earth Dispensary am Freitag, 22. Februar 2019

Σε περίπτωση που το σκέφτεστε, να ξέρετε πως η δουλειά θα αμείβεται με 10 λίρες την ώρα, δηλαδή με 11,5 ευρώ, το οποίο εδώ που τα λέμε δεν είναι και λόγος για να φύγετε τρέχοντας μέχρι το Μπράιτον. Η ανταπόκριση πάντως υπήρξε εκπληκτική, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι 50 διαθέσιμες θέσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό έκλεισαν δύο μέρες πριν το επίμαχο event.

Αν κάνετε βέβαια τα χαρτιά σας και κερδίσετε τη θέση, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε κάποια στιγμή τη φράση «τσιγάρο τύπου μπάφος» στο LinkedIn σας.

Best of internet