Quantcast
THE STREAM

Με μια «έκφυλη διανοούμενη» γνώρισε τον έρωτα ο Θάνος Τζήμερος, σύμφωνα με τον ίδιο

Όταν είσαι 100% σίγουρος πως ό,τι παραπάνω ακούσεις θα σε φέρει πιο κοντά στην παράνοια αλλά σε τρώει η περιέργεια


THE NEWSROOM · 25 Φεβρουαρίου 2019

Όπως μας έχουν διδάξει οι Μεγάλοι Παλαιοί και οι θνητοί ακόλουθοί τους, υπάρχουν κάποια πράγματα που από την κατασκευή τους είναι too much για τον φτωχό, απλοϊκό ανθρώπινο εγκέφαλο. Βέβαια πολύ πιθανόν να γνωρίζατε ότι τα μυστικά του Κθούλου και του Νυαρλαθοτέπ δεν κάνει να τα μάθουμε αν θέλουμε να κρατήσουμε τα λογικά μας, δυστυχώς όμως κάποιοι παράτολμοι ερευνητές έχουν αρχίσει να εξερευνούν άλλα πηγάδια κατάμαυρης, απόκρυφης γνώσης.

Αυτό διαπιστώσαμε και από την πρόσφατη συνέντευξη του Ιεροφάντη των επί της Γης πολεμιστών της φυλής Φιλελέ, Αθανάσιο – Γλαύκο Τζήμερο. Όταν δεν επεξεργάζεται σχέδια για την Τελική Λύση του προβλήματος των δημοσίων υπαλλήλων και των συνδικαλιστών, ο κομαντάντε της «Δημιουργίας Ξανά!», προσπαθεί με λογικά επιχειρήματα να πείσει μέσω των media και το κοινό για την ανάγκη γενοκτονίας των εχθρών της ελεύθερης αγοράς, η συζήτηση όμως ενίοτε ξεφεύγει σε παράξενα μονοπάτια.

Κάπως έτσι, η δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη ένα μήνα νωρίτερα είχε τις απορίες της για την ερωτική ζωή του πολεμιστή του οικονομικού φιλελευθερισμού, γνωστού για το ότι έχει χάσει μία μόνο μάχη στη ζωή του (αυτή με την ΑΣΟΕΕ). Η συνέντευξη ξεκίνησε λοιπόν από τη διερεύνηση της άποψης του Γλαύκου για τη μονογαμικότητα, πέρασε μετά από την αγάπη και κατέληξε χωρίς καμία αίσθηση κινδύνου στην θανάσιμη ερώτηση.

Αυτό ήταν το απόκοσμο twist της συζήτησης:

Ποια ήταν η πρώτη σου σχέση;

Στον Βόλο όταν ήμουν μαθητής. Με μια έκφυλη διανοούμενη. Ο πιο αφροδισιακός συνδυασμός.

Πολλά καμπανάκια άρχισαν να χτυπάνε στο κεφάλι μας όταν είδαμε τα παραπάνω, καθώς με μιας νιώσαμε ότι δε θέλουμε να μάθουμε τίποτε παραπάνω για το εν λόγω θέμα, εφόσον δεν ψηνόμαστε να παραφρονήσουμε. Βέβαια η αλήθεια είναι πως η διασταύρωση του σαρκικού με το πολιτικό είχε ήδη γίνει κάτι μήνες νωρίτερα, όταν ο Τζήμερος είχε υποσχεθεί να κατατροπώσει την Ισλαμική θεοκρατία με τον sugar daddy-ισμό:

Απαρνιέσαι το Ισλάμ; Σε περιμένει ο θάνατος από τα μέλη της ίδιας της οικογένειάς σου. Αλλά οι ισλαμολάγνοι "παρατηρητές…

Gepostet von Thanos Tzimeros am Montag, 7. Januar 2019

Να σημειώσουμε εδώ πως η συζήτηση έβγαλε κι άλλα γούστα. Μεταξύ άλλων, ο τελειόφοιτος της ΑΣΟΕΕ δίκασε και το 90% περίπου της κλασσικής μουσικής:

Σπούδασες κλασική μουσική. Να υποθέσω ότι αυτή προτιμάς να ακούς;

Όχι. Η κλασική μουσική είναι κατά 60% σαβούρα. Φλύαρα, βαρετά έργα χωρίς ίχνος έμπνευσης. Ένα άλλο 30% κάπως τρώγεται και ένα 10% είναι αριστουργήμα.

Μην ξεχνάμε πως παρότι θυμίζει το χαρακτήρα του Σβαρτσενέγκερ από το Terminator (το 1ο) ο άνθρωπος είναι ροκ:

Best of internet