Quantcast
THE STREAM

Η φράση «θα φρίξει το σκυλί» ακούστηκε στο Master Chef, o Μικρός Νικόλας κερδίζει την ποδιά

Το γουρουνοπούτσι του Νικόλα του τρελού με πατάτες στο φούρνο θα μαγειρέψουν λογικά οι παίχτες στο επόμενο επεισόδιο


THE NEWSROOM · 22 Φεβρουαρίου 2019

Σε Εβδομάδα των Παθών φαίνεται πως έχει μετατραπεί η τρέχουσα στο Master Chef, λίγες μέρες μετά τους τσαμπουκάδες στους οποίους έμπλεξε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Αυτή τη φορά είναι το ντέρμπι μεταξύ Γιάννας και Χαράλαμπου, το οποίο εξελίσσεται σε τελείως αίμα και άμμος κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Κύπριου Χαράλαμπου είναι που δημιούργησαν το μακαιρώσει κλίμα στην κόκκινη ομάδα, καθώς ο παίχτης ισχυρίστηκε ότι η ομάδα της Γιάννας είναι γεμάτη ερασιτέχνες και ότι ο ίδιος είναι ανώτερος «μαγειρικά». Γενικώς, δε φαίνεται να έχει κάνει καλή εντύπωση:

Η 40χρονη Γιάννα με το έντονο ταμπεραμέντο, γνωστή και ως Αμαλιάδα (αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες) τα πήρε στο κρανίο, οπότε είπε στην κάμερα το εξής:

«Ήμουν αρχηγός έτσι και ο Σταμάτης, ο Χαράλαμπος δεν έπρεπε να ρωτήσει οτιδήποτε; Έχεις αρχηγό στην ομάδα σου και στην κατασκήνωση να είσαι έχεις αρχηγό. Εχθές γύρισε και είπε ότι στην ομάδα την κόκκινη αν αξίζουν κάποιοι είναι εκείνος και ο Σταμάτης.

Μετά με τι ψυχολογία θα πάνε τα παιδιά να μαγειρέψουν; Ή να του τραβήξω κανένα κατακέφαλο και να πάει από εκεί που ήρθε ή θα τον γράψεις μπιπ και θα δουλέψεις.»

Δείτε το βίντεο:

Το ακούσατε το «θα φρίξει το σκυλί» που είπε η Γιάννα από την Αμαλιάδα της Ηλείας. Προφανώς ούτε το κοινό δε θα μπορούσε να μην παρατηρήσει το mention που έγινε σε έναν από τους μεγαλύτερους ποιητές του δρόμου αυτής της χώρας, στον Μικρό Νικόλα:

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως ο στίχος «κι άμα γελάς με το λhι και το νhι, εγώ γελώ πολhύ με το μικρό σου το πουλhί» είναι στα κορυφαία δείγματα battle rap που έχει βγάλει η χώρα. Δεν έληξε πάντως εκεί η φάση, καθώς και η Μαρία είχε να πει κάτι για τον Χαράλαμπο.

Για την ακρίβεια, είπε ότι ο Χαράλαμπος δε βοηθά την επίσης Κύπρια Κωνσταντίνα απλά επειδή είναι πατριωτάκια, αλλά επειδή έχει και πιο πονηρά πράγματα στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα, είπε αυτό:

«Βλέπω μονίμως τον Χαράλαμπο να κρέμεται πάνω από την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ να είμαι με κάποιον άνθρωπο που σκέφτεται με το κάτω του κεφάλι.»

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, η Άλκηστις συνεχίζει να έχει νευράκια μετά το πρόσφατο diss προς τον Κοντιζά, αυτή τη φορά γιατί τη χώρισαν με τη Μαρία:

Γενικώς έγινε ένας χαμούλης:

Πάντως μια ιδέα για εκπομπή μαγειρικής όπου θα συμμετέχουν (και θα ραπάρουν, γιατί όχι) μόνο γνωστοί MCs μας ακούγεται πολύ καλή ιδέα, στο κάτω κάτω πως σας φαίνεται η φράση «αυτό το αρνάκι φρικασέ είναι πολύ υποχθόνιο»;

Best of internet