Quantcast
THE STREAM

Αρκετό χιόνι για να μετατραπούν οι Αθηναίοι σε Others έρχεται το Σαββατοκύριακο

Μπορεί το νέο κύμα κακοκαιρίας να μην έχει κουλ όνομα αλλά the ψωλόκρυο is strong with this one


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2019

Αν πήρατε λίγο τα πάνω σας με τις τελευταίες λιακάδες, καλό είναι να τα αφήσετε όπως είστε και να επενδύσετε σε κάποια στολή Εσκιμώου ή Wookie. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων του Αστεροσκοπίου Αθηνών, η καλοκαιρία της εβδομάδας που πέρασε θα ανατραπεί από ένα σκληρό καριόλη χιονιά διάρκειας τεσσάρων ημερών, ο οποίος έρχεται ολοταχώς για να κάνει κάτασπρη όλη την Αττική, από τα βόρεια προάστια και τον Πειραιά.

Εκτός από τον απλό μπανάλ χιονιόκαιρο, αξίζει να αναφέρουμε εδώ και το προγνωστικό του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, σύμφωνα με τον οποίο παίζει να σκάσει μέχρι και χιονοκαταιγίδα. Σε κάθε περίπτωση ακόμα κι αν δεν συμπληρωθεί πλήρως το σκηνικό τύπου Day After Tomorrow, η θερμοκρασία προβλέπεται πως θα πέσει μέχρι και 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, αυτό σημαίνει χιονόνερο, χιόνι και θερμοκρασία μέχρι και 2 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας. Αν σκέπτεστε το ενδεχόμενο του να σκάψετε ιγκλού πάντως, λογικά δεν υπάρχει λόγος, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας θα ξεκινήσουν βροχές.

Αθήνα

Χιόνι όμως δε θα έχει μόνο το Κράτος των Αθηνών. Από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι τουλάχιστον το πρωί της ίδιας μέρας, θα έχουν και οι Πειραιώτες δικαίωμα στα σκηνικά τύπου Game of Thrones, ενώ δεν χρειάζεται να γίνει καν συζήτηση για τα βουνά και τα βόρεια προάστια της Αττικής: Στην Πάρνηθα το θερμόμετρο θα δείξει -7 και θα ρίχνει ακατάπαυστα χιόνι για ένα τετραήμερο.

Πειραιάς

Βόρεια Προάστια

Καλό θα ήταν να προετοιμάζεστε από τώρα για την κακοκαιρία και για τα δεκάδες χιλιάδες ποστς με Ύπο που θα βομβαρδίσουν τα timeline σας.

 

Best of internet