Quantcast
THE STREAM

Κρατούμενος σώζει μωρό ανοίγοντας κλειδωμένο αμάξι με τα διαρρηκτικά του skills

Η ικανότητα που όλοι ζηλέψαμε όταν κλειδώσαμε τα κλειδιά μας μέσα στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2019

Όταν δύο γονείς στο New Port Richey της Florida των ΗΠΑ έδεσαν το ενός έτους κοριτσάκι τους στο παιδικό κάθισμα του αμαξιού και ο πατέρας έριξε το κλειδί στο μπροστά κάθισμα και έκλεισε την πόρτα, κατάλαβαν αμέσως ότι είχαν κάνει μαλακία καθώς το αυτοκίνητο, μοντέλο Chevrolet Tahoe, ήταν κλειδωμένο. Αυτό υπό κανονικές συνθήκες είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση, όμως κάποια πραγματικά απροσδόκητα πρόσωπα ήταν εκεί για να σώσουν τη μέρα.

Μια ομάδα βοηθών του σερίφη Chris Nocco έσπευσαν να βοηθήσουν, μαζί με τους κρατούμενους που συνόδευαν, οι οποίοι επιδιόρθωναν τις νησίδες του δρόμου. Παρά την κλασσική αντίληψη που έχει ο κόσμος περί κλεφτών και αστυνόμων, ο ήρωας της ημέρας ήταν ένας από τους κρατούμενους, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποίησε μερικές εξαιρετικά ιδιαίτερες ικανότητές του για να σώσει το κοριτσάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο κρατούμενος χρησιμοποίησε μια συρματένια κρεμάστρα και τις ικανότητές του στο να παραβιάζει αυτοκίνητα για να ανοίξει το κλειδωμένο αυτοκίνητο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ακόμη κι ο σερίφης Chris Nocco παραδέχτηκε ότι υπάρχει κι ένα context που κάποιος χρησιμοποιεί για καλό σκοπό τις γνώσεις διαρρήκτη που διαθέτει.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε ο Nocco:

«Ξέρουν ότι έκαναν σοβαρά λάθη, κακές επιλογές αλλά θέλουν να κάνουν το σωστό στη ζωή.»

Τελικά το κοριτσάκι βγήκε από το αμάξι σώο και αβλαβές. Η δε μητέρα του δήλωσε πως είναι ευγνώμων προς όλους όσους βοήθησαν και ότι ελπίζει να μάθει την ταυτότητα των εν λόγω κρατούμενων, προκειμένου η βοήθεια που προσέφεραν να προστεθεί στο φάκελό τους.

Ποιο φάκελο, τέτοιες γνώσεις κανονικά θα έπρεπε να μπαίνουν στο βιογραφικό, αν όχι να διδάσκονται στον καθένα μας σε σεμινάριο για εκείνη τη φορά που θα ξεχάσει τα κλειδιά του μέσα.

 

Best of internet