Quantcast
THE STREAM

Ο Punisher με τα τατού που σώζει σκυλιά κατεβαίνει με το Γιώργο Πατούλη

Τατουάζ με μεγαλύτερη έκταση από την Περιφέρεια Αττικής απέκτησε το ψηφοδέλτιο του Πατούλη


THE NEWSROOM · 19 Φεβρουαρίου 2019

Έναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με περισσότερα τατού από όλη την trap σκηνή της χώρας ανακοίνωσε ο χρυσός λόρδος του Αμαρουσίου, της καρδιάς μας και πολύ πιθανόν της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Πιο συγκεκριμένα, ο πιο αρχοντικός Νεοδημοκράτης της χώρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», όμως η λέξη ακτιβιστής αδυνατεί να περιγράψει την πραγματικότητα του κ. Μήλα.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Πατούλης:

«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας.»

Ο δε κ. Μήλας είναι κάτι σαν vigilante για τα δικαιώματα των ζώων αλλά χωρίς το παράνομο σκέλος και μαζί με την εθελοντική ομάδα που έχει ιδρύσει, ονόματι Angels, ασχολούνται ιδιαίτερα με την κακοποίηση των ζώων. Πάνε και εξακριβώνουν περιστατικά κακοποίησης, συλλέγουν στοιχεία, τα καταγγέλουν στην Αστυνομία – παρότι τα Punisher και λοιπά τατουάζ προδιαθέτουν για κάποιον που βάζει αυτούς που κακοποιούν τα ζώα τους να δαγκώσουν πεζοδρόμια.

Παρ’όλα αυτά μιλάμε για τον τύπο με τα πολλά τατού που σώζει γατάκια:

Ο οποίος είναι επίσης κομπάρσος σε βιντεοκλίπ του TUS:

View this post on Instagram

Καινούργια κόμματαρα από @tusyourdaddy και @juice.jedan.jedin. Είναι στο youtube, στο κανάλι του αδερφού tus. Ένα sub παρακαλώ πολύ όλοι να δείξουμε την αγάπη μας. Μέσα στο κλιπ θα δείτε και εμένα @panagiotis.milas την Ελίνα @elinabekakou.official και τον άνθρωπο που είναι παντού και πάντα, κοντά στον tus, τον Γιαννη @yannis_paganias Ήταν τέλεια. Την επόμενη φορά, σας θέλω όλους μαζί μου. #panagiotismilas #takismilas #tus #tusyourdaddy #internationalgang #juicejedanjedin #mpekakou #paganias

A post shared by Panagiotis Milas (@panagiotis.milas) on

Γιατί βασικά είναι φιλαράκια:

Και σώζει και Πόκεμον άμα λάχει:

Ελπίζουμε να ψηθεί να βαρέσει κι ο Πατούλης τατουάζ στο μέλλον, κατά προτίμηση χρυσά.

 

Best of internet