Quantcast
THE STREAM

Το tweet της ΕΛ.ΑΣ. για Άγιο Βαλεντίνο θα σας κάνει να βάλετε μόνοι σας χειροπέδες

Τα social media της Ελληνικής Αστυνομίας φέρνουν ερωτική διάθεση μέχρι και στο κρατητήριο


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2019

Στο ότι οι υπεύθυνοι social media της Ελληνικής Αστυνομίας δίνουν ρέστα στο Twitter, έχουμε αναφερθεί πολλάκις (και ουχί Πολάκης). Από γάτες με κράνη μέχρι διακριτικές σαν νταλίκα μπηχτές για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει ότι μπορεί να κάτσει με τη νεολαία εξίσου εύκολα με τον κάθε κεντροδεξιό θείο σας.

Και ο βασικός κανόνας του viral (αν και είναι γνωστό τοις πάσι ότι το viral δεν έχει ώρα) είναι να εκμεταλλεύεσαι την επικαιρότητα. Σήμερα είναι ως γνωστόν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάτι το οποίο οι μύστες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν ξεχάσει ούτε πέρσι. Το οποίο είχε και το ανίκητο αστειάκι «τα μάτια σας 14»:

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το έτοιμο meme με το φιλάκι σε άλλο αυτοκίνητο, οι mediaρχες αστυνομικοί αποφάσισαν το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Πρόσθεσαν gif με χαριτωμένα σκυλιά (το μισό Ίντερνετ είναι gif με γάτες και σκυλιά έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα με τις μετρήσεις μας), ένα (1) emoji με καρδιά και βέλος, ένα (1) με κλείσιμο ματιού, ένα (1) με λουλούδι, τρία (3) emoji με μάτια – καρδούλες και τα κατάλληλα hashtags.

Και είναι έτοιμοι να κατακτήσουν το Ίντερνετ:

Σε περίπτωση που ανάψατε με τις τόσες καρδούλες της ΕΛ.ΑΣ., ορίστε μερικές δεκάδες φωτογραφίες Μπαλούρδων από όλη την επικράτεια για να χαλαρώσετε και πάλι.

Best of internet