Quantcast
THE STREAM

19χρονη influencer πετά καρέκλες από ουρανοξύστη, ανεβάζει το βίντεο, συλλαμβάνεται

Ο δρόμος προς τη δόξα περνάει και από random ταράτσες ουρανοξυστών, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 14 Φεβρουαρίου 2019

Σε μπουζούριασμα στο αστυνομικό τμήμα του Τορόντο του Καναδά οδηγήθηκε τελικά μια νεαρή influencer από το επιχειρηματικό της δαιμόνιο. Για κάποιο λόγο που ίσως μάθουμε στο μέλλον, η 19χρονη Marcella Zoia αποφάσισε όχι μόνο να πετάξει καρέκλες από ταράτσα ουρανοξύστη, αλλά και να δημοσιεύσει το βίντεο.

Παρότι η Zoia κατάφερε να κάνει με επιτυχία ρίψη καρεκλών από τον 45ο όροφο του κτηρίου, απέτυχε να τραυματίσει τον οποιονδήποτε. Το ξενέρωτο κοινό πάντως φάνηκε να μην εκτιμά τον κόπο της, καθώς από την περασμένη Κυριακή που δημοσιεύτηκε το βίντεο το, το Ίντερνετ έχει γεμίσει Γαλλικά προς το άτομό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήριο όπου βρισκόταν αποτελούνταν από διαμερίσματα Airbnb, με την πλατφόρμα να σπεύδει να διευκρινίσει μέσω του εκπροσώπου της, Ben Breit, πως η 19χρονη influencer δεν είχε νοικιάσει δωμάτιο αλλά πως ήταν φιλοξενούμενη κάποιου άλλου. Επίσης, ότι η Airbnb συνεργάστηκε με τις τοπικές αρχές για να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αφού το πρώτο βιολί της ιστορίας μας ταυτοποιήθηκε από τη αστυνομία, τα στοιχεία της δημοσιεύτηκαν στο Ίντερνετ για να βρεθούν περισσότερες πληροφορίες. Τελικά η προσπάθεια απέδωσε καρπούς, καθώς η 19χρονη εμφανίστηκε μόνη της και παραδόθηκε.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι λογαριασμοί της στα social media ήταν το μόνο θύμα της ιστορίας, καθώς μετά τη σύλληψη της τους διέγραψε όλους – ένα αξιοσημείωτο πλήγμα καθώς στο Instagram είχε κάπου 4.000 followers. Τελικά η 19χρονη έδωσε 2000 δολάρια εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη.

Κάτι δείχνει να έχει πιάσει πάντως μετά από όλα αυτά, αν κρίνουμε από τη δήλωση του δικηγόρου της:

«Είναι συντετριμμένη από το γεγονός. Έχει καταλάβει το σφάλμα της και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να τραυματίσει κάποιον.»

Πράγματι, μπορεί να ήθελε να δοκιμάσει αν η βαρύτητα ισχύει ακόμη ή έχει παίξει κάποια μαλακία.

 

Best of internet