Quantcast
THE STREAM

Το Pornhub μοιράζει αγάπη και τζάμπα Premium σε όσους είναι solo του Αγ. Βαλεντίνου

Όποιος δε θα μπορούσε να περάσει όμορφα με κάποιον άλλο, θα μπορέσει τουλάχιστον να περάσει όμορφα με τον εαυτό του


THE NEWSROOM · 13 Φεβρουαρίου 2019

Σήμερα ο Φεβρουάριος έχει 13, το οποίο σημαίνει πως αύριο είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η μεγάλη και πασίγνωστη γιορτή των ερωτευμένων. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι γενικώς υπέροχη αν είσαι ερωτευμένος, έχει όμως τα θεματάκια της αν είσαι ερωτευμένος αλλά δεν υπάρχει πρόχειρος κάποιος/α να σε ερωτευτεί.

Κοινώς, έχουν και οι σόλο ερωτευμένοι ψυχή στις 14 Φεβρουαρίου. Υπό κανονικές συνθήκες κανείς δε νοιάζεται για τους άτυχους αυτούς συνανθρώπους μας. Εκτός από το γνωστό πάροχο streaming εκπαιδευτικού περιεχομένου που λέγεται Pornhub, το οποίο έρχεται να σώσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για όσους δεν έχουν βρει ταίρι.

Και το κάνει αυτό με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί καλύτερα: Μοιράζοντας απλόχερα δωρεάν κωδικούς για ελεύθερη είσοδο στην (κανονικά περιορισμένη σε όσους είναι συνδρομητές) κατηγορία Premium. Εκεί μπορεί κανείς να βρει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ακόμη ευρύτερη γκάμα επιλογών, μεγαλύτερη διάρκεια και πολύ υψηλή ανάλυση.

Για να γίνει ακόμη καλύτερο, ο κωδικός δεν κρατάει μία μέρα, αλλά μία βδομάδα. Έτσι ο κόσμος έχει άφθονες μέρες μπροστά του για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του, αφού δε μπορεί (ακόμη) να βρει κάποιον άλλο για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί του.

[break height=25
Δεν έχει πεθάνει ακόμη η αγάπη στις μέρες μας, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet