Quantcast
THE STREAM

Χρυσαυγίτης είναι ο 42χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ο άνδρας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη με νοητικά προβλήματα στη Σαλαμίνα


THE NEWSROOM · 13 Φεβρουαρίου 2019

Τα στοιχεία ενός 42χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικου κοριτσιού με νοητικά προβλήματα δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά. Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Αγγελής Μοσχοβής και γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής το 1976, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η κακοποίηση έγινε στη Σαλαμίνα και κράτησε δύο μήνες: από τον Δεκέμβριο και έως τα τέλη Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μοσχοβής κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η δημοσίευση θα διαρκέσει έξι μήνες και η Αστυνομία ελπίζει πως θα βοηθήσει στην διαλεύκανση τυχόν άλλων παράνομων πράξεων του 42χρονου.

Gepostet von Ελληνική Αστυνομία am Dienstag, 12. Februar 2019

Τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο ενδιαφέροντα αν επισκεφθεί κανείς το ανοιχτό προφίλ του 42χρονου στο Facebook. Αυτό που δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από τα ΜΜΕ, είναι πως  αυτοπαρουσιάζεται σαν ένστολος, πιο συγκεκριμένα του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο λογαριασμό του ο 42χρονος έχει άφθονες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες με στολή και διακριτικά στελέχους του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ αναφέρει επανειλημμένα πως εργάζεται στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν και οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Μεταξύ άλλων και φωτογραφίες με όπλα:

Παρά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος δε φαίνεται να έχει κάποια σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό και τις Ένοπλες Δυνάμεις και απλά ντύνεται με τα σχετικά ρούχα τα οποία μάλλον έφτιαξε ή αγόρασε ο ίδιος, σαν να ζει σε μόνιμες Απόκριες. Από την άλλη, ενδιαφέρουσες, πλην αρκετά προβλέψιμες είναι και οι πολιτικές πεποιθήσεις του 42χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες του τις δημοσιεύσεις, το κατηγορούμενος είναι οπαδός του Μεταξά, του Κασιδιάρη, του Παπαδόπουλου και γενικά μάλλον οποιασδήποτε φασιστικής πολιτικής περσόνας αγαπάει η Άρια φυλή της χώρας μας:

Όλη αυτή η δραστηριότητα δεν πέρασε απαρατήρητη από διάφορους χρήστες του Facebook, οι οποίοι έχουν σπεύσει στο προφίλ του για να σχολιάσουν τις ιδέες και τα έργα του 42χρονου:

Την ίδια στιγμή, οι ομοϊδεάτες του 42χρονου που διαβάζουν την είδηση συνεχίζουν εξίσου προβλέψιμα να ζορίζονται με το λεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας, αν κρίνουμε από σχόλια στο Ίντερνετ:

Ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος, χρειαζόμαστε περισσότερους σαν αυτόν.

 

 

 

 

Best of internet