Quantcast
THE STREAM

Πέσιμο στα Όσκαρ ετοιμάζουν οι «Λάνθιμος Χούλιγκανς», αποκαλύπτει έγκυρο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Έτοιμοι να βανδαλίσουν όλο το Λος Άντζελες είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του γνωστού σκηνοθέτη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1


THE NEWSROOM · 11 Φεβρουαρίου 2019

Ίντερνετ γίνεται σιγά σιγά η πραγματικότητά μας, αν κρίνουμε από τις υπέροχες αποκαλύψεις που έκανε χτες ο ΑΝΤ1 στο βραδινό του δελτίο. Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζετε, όμως ο Γιώργος Λάνθιμος όχι μόνο έχει σκληροπυρηνικούς οπαδούς, αλλά αυτοί έχουν δημιουργήσει και τον πρώτο σύνδεσμο οργανωμένων χούλιγκαν σκηνοθέτη στον κόσμο. Όλα αυτά, στην υπέροχη χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Το διαφωτιστικό ρεπορτάζ του καναλιού έλαβε χώρα χτες το βράδυ, στα πλαίσια μιας ευρύτερης ενημέρωσης για την παρουσία του σκηνοθέτη στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), τα οποία έχουν το status των βρετανικών Όσκαρ (ενώ τα αυθεντικά Όσκαρ είναι σε μόλις δύο εβδομάδες). Εκεί ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προχωρήσει λίγο πιο πέρα από την βαρετή είδηση πως ο Λάνθιμος έσκισε στα BAFTA κερδίζοντας 7 βραβεία, και να μας μιλήσει για τους φανατικούς του υποστηρικτές: τους Λάνθιμος Χούλιγκανς, οι οποίοι στεγάζουν το σύνδεσμό τους σε μια FB σελίδα.

Μιλάμε για αυτήν εδώ τη σελίδα πάντα:

ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΆ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩ ΝΟΗΤΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΗΡΕΜΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ L.A ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ…

Gepostet von Λάνθιμος Χούλιγκανς am Samstag, 2. Februar 2019

Οι οποίοι σύμφωνα με το κανάλι, είναι αυτοί που «υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και ετοιμάζουν ντου στο Kodak Theater του Λος Άντζελες». Για να έχει μάλιστα και λίγο ψωμί το ρεπορτάζ, έβγαλαν έναν από τους καπετάνιους του συνδέσμου στο τηλέφωνο, έτσι ώστε να δώσει ο ίδιος αναφορά για τους βανδαλισμούς που ετοιμάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φοβερά στοιχεία για το διώροφο πούλμαν των Λανθιμικών χουλιγκάνων, οι οποίοι πάνε «οργανωμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι όπως κάθε οπαδός που σέβεται τον εαυτό του» έγιναν με απόλυτη ψυχραιμία και κανένα ίχνος χαβαλέ, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο ρεπορτάζ. Δείτε το βίντεο:

LA ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΩΠΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛ ΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΛΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ.

Gepostet von Λάνθιμος Χούλιγκανς am Sonntag, 10. Februar 2019

Αξίζει βέβαια εδώ να θυμηθούμε πως ο ΑΝΤ1 έχει παράδοση στο πέρα από τα εσκαμμένα ρεπορτάζ. Μιλάμε για το κανάλι που πρώτο αξιοποίησε τις δημοσιογραφικές δυνατότητες του φάρου της ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα που λέγεται Κουλούρι, προκειμένου να αναδείξει το μακρύ χέρι των Αραβικών πετροδολαρίων στη Γκιόνα:

Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να το πετύχουν και οι έτεροι μύστες της ΕΡΤ:

Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες, όλα τα πιάνουμε, τίποτα δε μας ξεφεύγει.

Best of internet