Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Ρομπέν του Σέιχ Σου ληστεύει ψιλικατζίδικο, δίνει χειραψία με τον υπάλληλο

Ο πρώτος δράστης ένοπλης ληστείας που μπορείτε να γνωρίσετε στη γιαγιά σας


THE NEWSROOM · 8 Φεβρουαρίου 2019

Την πιο feelgood ληστεία από τον καιρό του Ρομπέν των Δασών είχε την τύχη να ζήσει ένα ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Το κατάστημα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας από ένα νεαρό, όμως το φινάλε της αλληλεπίδρασης με τον υπάλληλο ήταν όσο πιο κουλ γίνεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο νέος ληστής μπήκε στο ψιλικατζίδικο και με την απειλή όπλου πήρε από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα της ταμειακής και κάτι παραπάνω από 40 πακέτα τσιγάρων. Το κόλπο έγινε ως εξής: Ο νεαρός μπήκε στο μαγαζί χαλαρός παριστάνοντας τον πελάτη.

Η ανατροπή έγινε αφότου πλήρωσε τον υπάλληλο, οπότε εμφανίζει το όπλο και αποσπά τσιγάρα και χρήματα, τα οποία βέβαια συνολικά άξιζαν λιγότερα από 1000 ευρώ. Η αποθέωση όμως ήταν στο τέλος, όταν λίγο πριν βγει από το κατάστημα, ο Ρομπέν του δάσους του Σέιχ Σου έδωσε το χέρι του στον υπάλληλο και του είπε «δεν είμαι εγώ o κλέφτης, η ανάγκη με έκανε, κλέφτες είναι οι πολιτικοί».

Δείτε το βίντεο:

Κατά τη γνώμη μας χαλάλι του, ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και θυμίζουν πόσο έχει χαθεί η ευγένεια στις μέρες μας.

Best of internet