Quantcast
THE STREAM

Τρόχος της Τύχης: Η απάντηση παίχτη για το όνομα του Στίβεν Χόκινγκ είναι όσο ΠΟΣΙΜΠΟΛ γίνεται

Για δολοφονία του ονόματος του φυσικού κινδυνεύει ο παίχτης του τηλεπαιχνιδιού


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2019

Άλλον έναν λόγο για να σπινάρει στον τάφο του απέκτησε ο διαπρεπής Βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, έναν περίπου χρόνο μετά το θάνατό του. Σαν να μην έφτανε το ιστορικό πλέον άκυρο που έφαγαν οι θεωρίες του και ο ίδιος από τον πάντοτε ψύχραιμο μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στην μετά θάνατον ζωή του ο φυσικός θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια εν ψυχρώ δολοφονία του επωνύμου του, η οποία έγινε ζωντανά στον αέρα του «Τροχού της Τύχης».

Εκεί, ο εν λόγω νικητής της ζωής Γιώργος με το ατίθασο μαλλί έπρεπε να βρει τον Χόκινγκ μαζί με τον εφευρέτη της πενικιλλίνης, Αλεξάντερ Φλέμινγκ. Η προσπάθεια του πήγαινε γενικώς πολύ υποσχόμενα, έχοντας βρει ολόκληρο το ονοματεπώνυμο του Φλέμινγκ και το όνομα του Χόκινγκ. Τελικά φτάνει στο σημείο που το μόνο που λείπει είναι το γράμμα O.

Εκεί ο ήρωας μας αποφασίζει ατρόμητος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, λέγοντας δυνατά ότι έχουμε να κάνουμε με τον ΣΤΙΒΕΝ ΧΙΚΙΝΓΚ. Η ατάκα του ήταν επόμενο να αφήσει τον αέρα της εκπομπής πιο κενό από το σύμπαν, με τον ίδιο να ρωτά εμφανώς προβληματισμένος «ποιος είναι αυτός;» και «γιατί έπρεπε να τον ξέρω».

Δείτε το βίντεο:

Δεν ξέρουμε αν είναι οπαδός του αθλήματος, αλλά αν είναι ποδοσφαιρόφιλος, είναι αρκετά πιθανόν να μπερδεύτηκε με τον γνωστό νομπελίστα της προπονητικής Γκους Χίντινκ.

Best of internet