Quantcast
THE STREAM

Ήρωας φαντάρος παίρνει για βόμβα σε ΚΤΕΛ για να το προλάβει, συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη

Ένας νεοσύλλεκτος έδωσε λύση στο πρόβλημα της καθυστέρησής του, αν και ίσως δημιούργησε κάποια ακόμη


THE NEWSROOM · 7 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι έχουμε χάσει (ένα ή πολλά) λεωφορεία, τρένα, πλοία ή αερόστατα στη ζωή μας. Όμως ακόμα κι όταν φτάναμε αρκετά αργά, αλλά και αρκετά νωρίς ταυτόχρονα ώστε να δούμε την πόρτα να κλείνει στη μάπα μας, συνήθως απλά αποδεχόμασταν τη μοίρα μας και φωνάζαμε ένα ταξί.

Μια πιο δυναμική λύση επέλεξε όμως ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος στο Βόλο για να προλάβει το ΚΤΕΛ Μαγνησίας με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου. Το τι λύση διάλεξε, αποκαλύφθηκε στους υπόλοιπους επιβάτες με την ξαφνική εμφάνιση της αστυνομίας στο ύψος της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής λίγο έξω από το Βελεστίνο, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο του Βόλου.

Η αιτία για την επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ήταν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο “100” από άγνωστο, ο οποίος υποστήριξε πως έχει μπει βόμβα στο λεωφορείο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα, κατέβασαν τους επιβάτες σε ένα πρατήριο πάνω στην Εθνική και έψαξαν διεξοδικά το λεωφορείο με τη βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Τελικά αποδείχτηκε ότι στο όχημα δεν υπάρχει καμία βόμβα και άρα ότι πρόκειται για φάρσα, με τους επιβάτες να αργούν μία ώρα τελικά από όλο αυτό το χαμό. Το ενδιαφέρον όμως δεν ήταν αυτό, αλλά ότι ο φαρσέρ ήταν ο μύστης φαντάρος, που έκανε το τηλεφώνημα για βόμβα για να μπορέσει να προλάβει το λεωφορείο που θα τον πήγαινε από τη Θεσσαλονίκη στον εξωτικό Έβρο.

Τελικά ο νεοσύλλεκτος πέτυχε μερικώς το σκοπό του, καθώς επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μετά τον έλεγχο της αστυνομίας. Στη συνέχεια όμως συνελήφθη στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από τους αστυνομικούς για την πατέντα του.


Το καλό είναι ότι στη θητεία που έχει μπροστά του θα έχει κυριολεκτικά άπειρο χρόνο για να σκεφτεί το λάθος του εκτελώντας σκοπιές, περιπόλους και θαλαμοφυλίκια στον πάντα εξωτικό Έβρο.

Best of internet